Ωχ! Ωχ! Ωχ! "ΛΑΓΟ" στιφάδο θα φάμε σήμερα;

Σχόλιο: Νατα μας. 

Δηλαδή κε Κούλογλου δεν πρέπει να εκφραστεί η βούληση του λαού; Πρέπει για μια ακόμα φορά, μετά από 5 χρόνια βαριάς λιτότητας να υποκύψουμε στους εκβιασμούς των δανειστών, "φίλων"," εταίρων", "συμμάχων" μας; Οι οποίοι έχουν αποδείξει πόσο πολύ μας αγαπάνε με όλα αυτά που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός; Μάλιστα... Τα σχόλια δικά σας. 


Κούλογλου σε Τσίπρα: Δέξου την πρόταση Γιούνκερ.


Με ένα κείμενο παρέμβαση μέσα από το site του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΣτέλιος Κούλογλου καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποδεχτεί την τελευταία πρόταση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και να μην προχωρήσει στο δημοψήφισμα, το οποίο θεωρεί πως δεν θα δώσει λύση στο αδιέξοδο. 
«Αν πράγματι η πρωτοβουλία Γιούνκερ για την επανέναρξη του διαλόγου έχει κάποια στέρεα βάση, η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να την απορρίψει» γράφει ο Κούλογλου στο tvxs.gr, που ναι μεν κατηγορεί τον πρόεδρο της Κομισιόν για χοντροκομμένα ψέμματα και τους δανειστές για εκβιαστικές ενέργειες αλλά θεωρεί πως «ο συσχετισμός δυνάμεων είναι κατά της κυβέρνησης».

Η οποία, συνεχίζει, «δεν καλείται να νικήσει κατά κράτος, αλλά να πετύχει τον καλύτερο συμβιβασμό με τις λιγότερες απώλειες».

Σύμφωνα με τον Στέλιο Κούλογλου, αν στο δημοψήφισμα βγει «ΝΑΙ» , τότε «η κυβέρνηση θα αναγκαστεί σε παραίτηση εγκαινιάζοντας, λόγω και της ανυπαρξίας εναλλακτικών λύσεων, ένα μεγάλο κύκλο πολιτικής αβεβαιότητας. Για τις οικονομικές και τις άλλες οδυνηρές συνέπειες της αβεβαιότητας αυτής, θα κατηγορηθεί η αριστερά».
Το κείμενο - παρέμβαση του Στέλιου Κούλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας