Εμείς ορκιζόμαστε σε μία σημαία.

 Πως σε κατάντησαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ σου, ΟΛΟΙ εκείνοι που σε κυβέρνησαν, οι «επαγγελματίες» πολιτικοί, οι ΕΜΠΟΡΟΙ σου….. ΟΛΟΙ εκείνοι που δεν έχασαν ευκαιρία να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ κάποιο κομμάτι σου στο όνομα (πάντα) της προόδου, και αφού είδαν πως …. ΜΠΟΡΟΥΝ, πως ΚΑΝΕΙΣ δεν τους ενοχλεί, έβαλαν μπροστά να ξεπουλήσουν και τους Έλληνες.

ΑΔΕΛΦΙΑ, τι κάνουμε; Πήρατε χαμπάρι ΠΟΥ μας έχουν οδηγήσει, και εμείς ακόμα μιλάμε, και υπερασπιζόμαστε ΠΟΙΟΥΣ ΜΩΡΕ; Εκείνους που μας ΠΡΟΔΩΣΑΝ; Εκείνους που μας κατέστρεψαν; ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Μας έχουν χρεώσει όχι για μια, αλλά για ΔΕΚΑ ζωές, φέρνουμε παιδιά σε έναν κόσμο που θα τα κατασπαράξει, και εμείς θα φύγουμε, σε αυτά όμως αφήνουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, και ακόμα μαλώνουμε και υπερασπιζόμαστε ΤΙ ΜΩΡΕ; Τα κόμματα;

Μας κάνουν ότι θέλουν, με τη βοήθεια των υποτιθέμενων μέσων ενημέρωσης, μας εκβιάζουν, μας τρομοκρατούν, και γελούν πίσω από τις πλάτες μας ΟΛΟΙ εκείνοι που είναι εξασφαλισμένοι για μια ζωή, εκείνοι και οι οικογένειες τους.

Αδέλφια, περισσότερο φοβάμαι τους ΕΛΛΗΝΕΣ παρά τους ξένους. Έκαναν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, έκλεισαν στρατόπεδα, διέλυσαν τα σώματα ασφαλείας, διέλυσαν την υγεία, την παιδεία, ΟΛΑ, πήραν στο λαιμό τους χιλιάδες ζωές, και έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να μιλούν ακόμα, και να εμφανίζονται δημόσια αντί να πάνε να τρυπώσουν σε κανένα λαγούμι, και εμείς τι κάνουμε;

Τους χειροκροτούμε ακόμα και δε βρίσκουμε μια κοφτερή γωνία να κοπανήσουμε τα κεφάλια μας.

Ένα είναι σίγουρο, πως το ΑΝΑΘΕΜΑ των επόμενων γενεών δε το γλυτώνουμε!

Και ενώ ΟΛΟΙ βλέπουμε τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, βλέπουμε πως καθημερινά κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑΣ, εμείς τους αφήνουμε να δρουν ανενόχλητοι.

ΤΡΕΧΑ Έλληνα στις συγκεντρώσεις που ΑΥΤΟΙ διοργανώνουν, και ΝΟΜΙΖΕ, πως τρέχεις για ένα καλύτερο αύριο της χώρας. Άφησε τους να σου εξαφανίζουν το ΣΗΜΕΡΑ, το ΤΩΡΑ, και περίμενε να σου εξασφαλίσουν το αύριο. Το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ αύριο είναι που τους καίει και όχι το δικό σου και της Πατρίδας. ΟΛΟΙ αυτοί οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ, κάνουν ότι μπορούν μόνο και μόνο για να κρατηθούν στις καρέκλες τους αδιαφορώντας για όλα τα άλλα.

ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΟΥ; ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Και περιμένουμε ΕΜΕΙΣ αδέλφια ΤΙ, Όταν ΠΑΝΤΑ μας την έφερναν οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι; Η χώρα μια ζωή είναι προδομένη από εκείνους που ΣΗΜΕΡΑ, τους έχουμε (λέει) συμμάχους. Οι «σύμμαχοι» μας λοιπόν όπως όλοι βλέπουμε, με τη βοήθεια των εγχωρίων υπαλλήλων τους, έβαλαν σα στόχο να μας εξαφανίσουν. Ότι δεν πέτυχαν στην κατοχή με τα όπλα, το πετυχαινουν σήμερα με το χρήμα. Και ας έρθουν κάποιοι να πουν ότι δεν είναι έτσι. Καλώς να ορίσουν, με τις πολύχρωμες σημαίες τους που σε αυτές ορκίζονται, και ΟΧΙ στη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com
Σχόλια