Αν κάνεις πίσω, σ’ έφαγα (κυβέρνηση)!

 Έτσι πρέπει να φωνάξουμε όλοι μας !

Καλά θα κάνουμε όλοι μας να μη τα χάνουμε μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση των αληταράδων της Ευρωπαϊκής ναζιστικής Ένωσης και των εδώ αντιπροσώπων τους (βλέπε μιζαρισμένα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και λοιπά εξαπτέρυγα).

Θυμάμαι το 1984, τον Σεπτέμβρη που υπηρετούσα στη Χίο, απέναντι από τα τούρκικα παράλια, το κέφι και την δύναμη που είχαμε ΟΛΟΙ που υπηρετούσαμε, ενόσω είχαμε λάβει εντολές να εγκαταλείψουμε άμεσα το στρατόπεδο, να στήσουμε και να γεμίσουμε αντιαεροπορικά και να είμαστε με το χέρι στην σκανδάλη, λόγω της αναγνώρισης του ψευδοκράτους του Ντεκτάς. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν δείλιασε και αυτό ενόσω το στρατόπεδο το γέμιζαν με εκρηκτικά οι σκαπανείς, έτσι ώστε να το ανατινάξουμε σε περίπτωση κατάληψής του.

Θυμάμαι σαν τώρα, το κέφι και την δύναμη που είχε όλο το τάγμα ενώ τα πράγματα ήταν (όπως θα έλεγαν οι πολιτικοί), οριακά ….

Αν αυτή την στιγμή δεν αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα, κέφι, δύναμη, μνήμη για όσα έχουν γίνει και για όσους έχουν χαθεί, αλλά και αν η Κυβέρνηση δεν το πάει μέχρι τέλους τότε, δεν θα έχουμε το θάρρος να κοιτάμε ποτέ στα μάτια τις επόμενες γενιές.
Δε θα χουμε ποτέ το δικαίωμα να αναφερόμαστε στο Λεωνίδα, στους Σπαρτιάτες, στους Θεσπιείς, στην Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία, καθώς και στους Μιαούλη, Κολοκοτρώνη, Μπουμπουλίνα, Καραΐσκάκη, Ανδρούτσο, Ρήγα, στον Παύλο Μελά ή και σ αυτόν τον σμηναγό Ηλιάκη και σε τόσους άλλους.

Κλείνουν την ρευστότητα για να εκβιάσουν και να φοβίσουν οι ναζιστές της Ε.Ε. ; Και τι έγινε ;

Τα ίδια έκαναν και οι Οθωμανοί στο Μεσολόγγι. Το αποτέλεσμα ήταν όμως να γραφτεί Ιστορία τότε, με την Ηρωική Έξοδο των Ελλήνων που δεν έπαψαν να γλεντάνε και να πολεμούν μέχρι που νίκησε ο Ελληνισμός Όχι οι εχθροί !!!

Καθίστε με τους φίλους σας, με συγγενείς, τηλεφωνήστε σε γνωστούς και θυμηθείτε πως μας έλεγαν οι … εκβιαζόμενοι από τραπεζίτες …. φιλοευρωπαϊστές πουλημένοι και τα βολεμένα λαμόγια τους. Διεφθαρμένους, τιτανικούς και ανάξιους μας έλεγαν διεθνώς οι … ελληνόφωνες !

Θυμηθείτε πως κάθε χρόνο μας έλεγαν «σε λίγο τελειώνουν τα μνημόνια». Θυμηθείτε τους εκατοντάδες χιλιάδων ανέργους, τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν και τους εκατοντάδες χιλιάδες που έφυγαν στην ξενιτειά.

Σκεφτείτε πως ζούμε Ιστορικές μέρες, που σύντομα θα γραφούν στο κιτάπι Της με έντονα λαχταριστά, για όλες τις γενιές και φωτεινά χρώματα και θα αποτελούν παράδειγμα για όλη την Ανθρωπότητα, αρκεί ο Λαός να δείξει ηρεμία, κέφι και δύναμη για Λευτεριά και η Κυβέρνηση να κάνει ότι οφείλει, ΧΩΡΙΣ ένα δράμι παραχώρηση.

Στους δήμιους δε ζητάμε έλεος και ευσπλαχνία. Τους πατάμε και τους πετάμε, έτσι ώστε όλη η υφήλιος (αρχής γενομένης από Ιταλία, Γαλλία) να πουν : πάλι η Ελλάδα έκανε πρώτη το θαύμα της Δημοκρατίας και της Λευτεριάς ! Και να σωθούν και αυτές, ακολουθώντας. Σύντομα. Πολύ σύντομα μάλιστα.

Κυβέρνηση, αν κάνεις ένα βήμα πίσω, αν υπαναχωρήσεις, αν ενδώσεις στην Ε.Ε. και αν δε δώσεις τέλος στην κτηνωδία των νεοναζί σε βάρος του Ελληνισμού, μαύρο (ιστορικό) φίδι που σε έφαγε ! Και όχι μόνο …

Θα επανέλθω με ότι έχω τάξει στα λαμόγια, μιας και δε ξεχνώ ποτέ ποιοι κατέστρεψαν την Πατρίδα μου.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

ΠΗΓΗ 
Σχόλια