ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ!!!


Τώρα που φθάσαμε πολύ ψηλά στην κορυφή του γκρεμού θα πρέπει επί τέλους να δούμε την πραγματικότητα κατάματα χωρίς 
φτιασιδώματα και να πούμε τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα χωρίς Ιδεοληψίες και υστερόβουλες σκέψεις.
 

Επί πέντε και πλέον χρόνια είχαν επικρατήσει στο λεξιλόγιό μας
 
οι λέξεις: Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί. Δυό λέξεις που αντικρύζουν άκρως αντίθετες έννοιες , οι οποίες όμως στην πράξη είναι πλήρως ταυτισμένες σε ένα παιχνίδι εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

Αποκορύφωμα αυτού του άθλιου,του εγκληματικού και βρώμικου παιχνιδιού είναι η αισχρή εξαγγελία του Δημοψηφίσματος με το οποίο η "Κυβέρνηση" καλεί το Λαό άμεσα να αποφασίσει τι;;;;;;
 Αν αποδέχεται η όχι την "πρόταση" των "Θεσμών"! Δηλαδή αν αποδέχεται να δολοφονηθεί με πυροβόλα διαμετρήματος όχι έντεκα χιλιοστών αλλά έντεκα δισεκατομμυρίων Ευρώ!!!! Δηλαδή θέλει όχι μόνον να τον εκτελέσει αλλά και να ζητήσει ο ίδιος ο Λαός την εκτέλεσή του! 

Τέτοιο θράσος, τέτοια πρόκληση στην αξιοπρέπειά μας και τη νοημοσύνη μας μου ήταν αδύνατον να φανταστώ ότι θα ζούσα.
Κι όμως έγινε και αυτό που πολύ θα ήθελα να μου πεί κάποιος εάν έχει ακούσει να έχει ποτέ συμβεί κάπου στο παρελθόν, έστω και στα βάθη της Ζούγκλας από γενέσεως του
 
Κόσμου!!

Το γεγονός ότι είσαστε το ίδιο Δωσίλογοι με τούς προηγούμενους. όταν παραμένατε σε μια Βουλή υπό Κατοχή και απλώς καταγγέλλατε και διαμαρτυρόσασταν το έβλεπε και το καταλάβαινε κάθε Άνθρωπος και έβλεπε χωρίς παραμορφωτικούς φακούς. Αλλά και το ότι είσαστε τόσο υψηλού επιπέδου Απατεώνες και Εγκληματίες νομίζω ότι κανείς δεν το φανταζόταν.
 

Ναί είσαστε οι Μοιραίοι Άνθρωποι και θα είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για ότι συμβεί από τώρα και στο εξής.
Εμείς απλά θα καλούμε όπως πάντα τον Ελληνικό Λαό σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα γιατί ειδικά το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα θα συμβούν καθοριστικά γεγονότα που θα χρειαστούν την στήριξή του για να εξαργυρώσουμε το ΟΜΟΛΟΓΟ της Επανάστασης του 1821 που έμεινε ανεκπλήρωτο επαναλαμβάνοντας τη ρήση του "Γέρου του Μωριά"

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!


Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)-Νομικός
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
Μέλος Ε.ΠΑ.Μ Πατησίων-Κυψέλης- Σεπολίων.
Σχόλια