ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ! : ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ BITCOIN

Το σύστημα έχει βρεί και πάλι την λύση για εσένα! Εσύ ως βόδι δεν χρειάζεται να σκεφτείς τίποτα απολύτως, απλά να ακολουθείς τυφλά το σχέδιο τους.

Επιμέλεια άρθρου:  Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Ιουλίου 2015


Εμείς στην Αθέατη γνώση σε είχαμε ενημερώσει για ότι συμβαίνει αυτή την στιγμή από πέρυσι τον Νοέμβριο! Μάλιστα πρίν από καιρό σου είπαμε ότι το επόμενο βήμα πρός το ψηφιακό νόμισμα είναι η ανταλλαγή των χρημάτων σου (που ουσιαστικά δεν σου ανήκουν αφού ανά πάσα στιγμή το κράτος μπορεί να σε ληστέψει) σε ψηφιακό νόμισμα.


Οι έλεγχοι κεφαλαίων συνεχίζονται με το ίδιο όριο ανάληψης των 60 ευρώ ημερησίως, και το μόνο που άλλαξε είναι να μειωθεί η καθημερινή ταλαιπωρία με τις ουρές του κόσμου έξω από τα ΑΤΜ, λαμβάνοντας συγκεντρωμένα 420 ευρώ την εβδομάδα.

Ομως αυτό και πάλι δεν θα φέρει την λύση. Οι έλεγχοι κεφαλαίων θα συνεχιστουν για πάρα πολλούς μήνες ακόμα μέχρι να ομαλοποιηθεί σταδιακά το τραπεζικό σύστημα.

Ο φόβος και η αβεβαιότητα θα υπάρχει ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ανθρώπων που θα αναζητούν ασφαλείς λύσεις ώστε να μην χάσουν σε ενα μελλοντικό τραπεζικό κούρεμα τις όποιες καταθέσεις τους.

Οπως έχουμε αναφέρει σε πάρα πολλά άρθρα μας στην Αθέατη γνώση, για να πετύχει το ψηφιακό νόμισμα χρειάζεται ένα έθνος να αποτύχει. Τώρα που εσκεμμένα έχει συμβεί αυτό από την επιλεγμένη νεοταξική αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση, ξαφνικά θα δείτε να αυξάνεται η ζήτηση επιλέγοντας την ασφάλεια ενός κρυπτονομίσματος.

Επιβεβαιωθήκαμε λοιπόν για ακόμη μια φορά - αφού πλέον τώρα πιά όλες σας οι αγορές και πληρωμές θα γίνονται χωρίς εμπόδια. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε εάν θα διακοπεί κάποια υπηρεσία που πρέπει να πληρωθεί ή εάν κάποια αγορά δεν ολοκληρωθεί.

Αποκτήστε προπληρωμένη χρεωστική κάρτα Visa χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς

Σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να ξεπεράσετε κάθε περιορισμό (capital controls) τροφοδοτώντας την κάρτα σας με bitcoins.




Μάλιστα σου δίνουν και εγγύηση ότι η κάρτα σου με τα bitcoins είναι απόλυτα ασφαλής.
Εσύ βέβαια σαν βόδι που είσαι το έχεις πιστέψει ήδη. Ομως ίσως να μην γνωρίζεις ότι τα πάντα υποκλέπτονται, και το επόμενο βήμα θα είναι το τσιπάρισμα του ηλεκτρονικού σου πορτοφολιού πάνω στο χέρι η το μέτωπο σου ώστε να μην χάσεις τα (ανύπαρκτα ψηφιακά) χρήματα σου.

Αγορές χωρίς όριο

Με ημερήσιο όριο 2.500 €, πρακτικά μπορείτε να ικανοποιήσετε οποιαδήποτε ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Η κάρτα γίνεται δεκτή σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια καταστήματα παγκοσμίως.
Ανάληψη Μετρητών Παντού

Με ημερίσιο όριο ανάληψης 2.000 €, από 25 εκατομμύρια ΑΤΜ στον κόσμο, μπορείτε να κινηθείτε άνετα στα ταξίδια σας, αδιαφορώντας για τυχόν περιορισμούς.
Δυνατότητα αναλήψεων και πληρωμών παντού

Με την προπληρωμένη debit card, μπορείτε να κάνετε χωρίς κανένα εμπόδιο, αγορές και πληρωμές σε όλο τον κόσμο όπου γίνεται δεκτή η Visa.
Online Αγορές και πληρωμές

Τώρα όλες σας οι αγορές και πληρωμές γίνονται χωρίς εμπόδια.Έτσι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε εάν θα διακοπεί κάποια υπηρεσία που πρέπει να πληρωθεί ή εάν κάποια αγορά δεν ολοκληρωθεί.

atheatignosi

Σχόλια