ΚΟΣΜΟΣ


Προσαρμοσμένη Αναζήτηση
Όπως κάθε χειμώνα τα Link για Downloads αυξάνονται...

Ο Σταύρος λυπάται τον Αλέξη…

και νιώθει προδομένος…

Σε μία από τις συναντήσεις του με τον Πρωθυπουργό αναφέρθηκε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι πολύ για τον Αλέξη Τσίπρα».

«Ο...
κ. Τσίπρας όπως ξέρουμε ένιωθε μία αδυναμία για τις συνιστώσες του. Όταν συναντήθηκα μαζί του, του είπα ότι πάνω από όλα είναι η χώρα και εγώ θα σε στηρίξω. Του είπα να υπολογίζει σε 17 επιπλέον ψήφους. Μου απάντησε, ωραία, θα δούμε τι θα κάνουμε», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο MEGA και συνέχισε:

«Μετά είπα στην κοινωνία ότι τον στηρίζω και τότε άρχισαν οι επιθέσεις εναντίον μου. Προχθές βγήκε στη βουλή και είπε μάλιστα ότι "βιαστήκαν κάτι να πουν ότι θα με στηρίξουν χωρίς να δουν την πρότασή μου"».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι «στηρίξαμε τον Τσίπρα στην Ευρώπη και νιώθουμε ότι μας πρόδωσε». «Έκανε μία κακή διαπραγμάτευση», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το δημοψήφισμα ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι το «ναι» θα κερδίσει, ωστόσο σημείωσε ότι «δεν πρέπει να γίνει διχαστική η μάχη του δημοψηφίσματος».

«Είτε πάρουμε την πρόταση Γιούνκερ, είτε την πρόταση Τσίπρα, μιλάμε ουσιαστικά για το ίδιο πρόγραμμα. Οι διαφορές είναι ελάχιστες. Δημοσιονομικά μιλάμε για το ίδιο μνημόνιο», υπογράμμισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας: