Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται: «Χρησιμοποιούμε τα chemtrails, στο ιταλικό έδαφος.»«ΒΙΝΤΕΟ»

http://paradrasi.gr/wp-content/uploads/2015/07/italia-617x400.jpg Η χρήση των chemtrails από τις κυβερνήσεις έχουν συζητηθεί, αλλά μετά την ομολογία ενός πιλότου , ο οποίος είπε για τον ψεκασμό…

…….των ουρανών με τα chemtrails, η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε πλέον να αρνηθεί το γεγονός αυτό..

Ενας σύμβουλος του Ομπάμα , επιβεβαίωσε οτι ο ψεκασμός του ουρανού, με chemtrails είναι πραγματικότητα, και χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις για την τροποποίηση του καιρού, και πολλά άλλα.
Οξείδιο του βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου, θορίου, χαλαζία, κάλιο και μαγνήσιο ,είναι οι ουσίες που απελευθερώνονται στον ουρανό …

Ο επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα, ο John Holdren παραδέχθηκε δημοσίως ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ για περισσότερα από είκοσι χρόνια καθιστά το χημικό ψεκασμό του ουρανού υπέρ της γεωμηχανικής, και τις χειραγώγησης του κλίματος στην ιταλική επικράτεια. Η μετεωρολογία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περνούν αυτούς τους ψεκασμούς σαν ενα απλό contrails, όμως το περίεργο,είναι οτι σχηματίζονται μόνο στο 2% των νόμων της φυσικής, οι οποίες μπορούν να συνοψιστούν σε τρεις κύριες βασικές προϋποθέσεις: Υψος ανώτερο από 8000 μέτρα, σχετική υγρασία όχι μικρότερη από 70% και θερμοκρασίες κάτω των -40 βαθμών Κελσίου.

Τα Chemtrails, αντιθέτως,έχουν μεγάλη πολύ αντίθεση με τα contrails, και παραμένουν στον αέρα για αρκετές ώρες. Συχνά ένα πέρασμα αφήνει ίχνη κατά διαστήματα, ασυνήθιστο φαινόμενο ..Αν ήταν υδρατμός και όχι chemtrails, δεν θα ήταν καν ανιχνεύσιμο από ραντάρ.

Οι αναλύσεις του εδάφους και των υδάτων, σήμερα, λόγω των chemtrails, εξασφαλίζουν την παρουσία υψηλών συγκεντρώσεων των χημικών ουσιών, όπως το οξείδιο του βαρίου, οξείδιο του αργιλίου, το θόριο, χαλαζία, κάλιο και μαγνήσιο , όλες τις ουσίες που είναι κατάλληλες για να βοηθήσουν το σύστημα Harpp ( μια τεχνολογία που είναι σε θέση να παράγει καιρικές συνθήκες οπουδήποτε στον κόσμο). Και όχι μόνο ….
Με λίγα λόγια έχουμε μια απάντηση τη γίνετε και στη χώρα μας..Σε αντίθεση με οσα λέγονται ….

Εδώ είναι ένα συγκλονιστικό βίντεο που είχε ήδη καταγράψει όλα αυτά τα πραγματικά γεγονότα:




ilgiomale.it

paradrasi.gr

Σχόλιο 
πληροφοριακά η πηγή της είδησης είναι το σατιρικό μπλόγκ http://www.ilgiomale.it/.../governo-usa-confessa-usiamo.../ και στο κάτω μέρος γράφει "..e come magazine satirico.."

άρα η είδηση είναι Ηοax ...
Σχόλια