ΒΙΝΤΕΟ - Ο «Ράμπο» των Ιρακινών και φόβητρο των ισλαμιστών έκαψε ζωντανό ένοπλο της ISIS!!!

Ορκισμένος εχθρός της ISIS, ο διαβόητος «Ράμπο» των Ιρακινών  Abu Azrael κατά τη διάρκεια μαχών με την ISIS συνέλαβε ένα  τζιχαντιστή, τον έκαψε ζωντανό κι, έπειτα, τον τεμάχισε.
Ενώ τεμαχίζει το πόδι του θύματός του με σπαθί, ο «Ράμπο» που μάχεται με τους σιίτες παραστρατιωτικούς, στρέφεται προς την κάμερα και, απευθυνόμενος στους ακραίους Σουνίτες της ISIS, απειλεί:
«Ισλαμικό Κράτος, αυτή θα είναι η μοίρα σου, θα σε κόψουμε σαν σάουρμα (κεμπάμπ)»,χαρακτηρίζοντας την πράξη του «προειδοποιητική βολή» για τους τζιχαντιστές.
Η οργάνωσή του Abu Azrael που χρηματοδοτείται από το Ιράν μάχεται στην πρώτη γραμμή μαζί με τον ιρακινό στρατό εναντίον της ISIS. O  Azrael έχει γίνει σύμβολο των Ιρακινών Σιιτών και ανταγωνίζεται την ISIS εκτός από τα πεδία των μαχών και στον πόλεμο της προπαγάνδας του διαδικτύου έχοντας σελίδα στο Facebook με  χιλιάδες φίλους
Ο ένοπλός της ISIS δεν είναι ο μοναδικός που πέφτει νεκρός από τον Azrael. Όπως μπορείτε να δείτε και σε άλλα βίντεο είναι αμείλικτος με τους ενόπλους της ισλαμιστικής οργάνωσης. 
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
Σχόλια