Την παραίτηση της Θεοδώρας Τζάκρη ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2015/09/tzakri.jpgΦωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό, αφού, μετά την παραίτηση του υπουργού Υποδομών και Δικτύων, Δημήτρη Καμμένου, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση της υφυπουργού Βιομηχανίας, Θεοδώρας Τζάκρη.

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ορκωμοσία της κυβέρνησης, και δεύτερος υπουργός είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση της Θεοδώρας Τζάκρη επειδή σήμερα μόλις ανακάλυψε πως ήταν στο ΠΑΣΟΚ και είχε ψηφίσει και τα δυο πρώτα Μνημόνια, εκτός από το τρίτο και καλό Μνημόνιο της Αριστεράς.

Η Θεοδώρα Τζάκρη διαψεύδει πως ήταν στο ΠΑΣΟΚ και δηλώνει πως ήταν κατάσκοπος της Αριστεράς στο ΠΑΣΟΚ, για να δίνει πληροφορίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κινήσεις του Παπανδρέου και του Βενιζέλου.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατήγγειλε τον Αλέξη Τσίπρα πως πετάει έξω τους πασόκους από την κυβέρνηση και δήλωσε πως θα πάει στη Βουλή με γόβες Christian Louboutin, για να συμπαρασταθεί στην Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία έχει αποφασίσει να κυκλοφορεί ξυπόλητη, μέχρι να πάρει πίσω το υπουργείο της.

Η παραίτηση της Θεοδώρας Τζάκρη έχει θορυβήσει τους βιομηχάνους, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν απεργία, με την συμπαράσταση του ΚΚΕ.

Μετά τις παραιτήσεις του Δημήτρη Καμμένου και της Θεοδώρας Τζάκρη, αναμένονται τις επόμενες ημέρες και οι παραιτήσεις των υπολοίπων υπουργών, ώστε να δημιουργηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

freepen.gr 
Σχόλια