Σκόνταψε η υποψηφιότητα Κυριάκου...

Η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, δεν εξέπληξε κανέναν.

Το περιβάλλον του δεύτερου (μετά τον Νίκο Δένδια) βουλευτή της Β’ Αθηνών και πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του Αντώνη Σαμαρά, εξέπεμπε τη...
σχετική πολιτική αυτοπεποίθηση εδώ και αρκετούς μήνες.

Εκτιμώντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορούσε να εκφράσει ευρύτερες δυνάμεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς, ξεκινώντας από την υπεράσπιση των φιλελεύθερων ιδεών που παγίως πιστεύει και διακηρύττει.

Γι’ αυτό και προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, τη Δευτέρα κιόλας, το επιτελείο του δεν έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος στα social media.

Στο Facebook και στο Twitter, εκεί όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίστευε ότι έχει φυσική υπεροχή έναντι άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στα social media, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ… σκόνταψε απρόσμενα.

Και στα δυο κοινωνικά μέσα, ιδίως στο περισσότερο “πολιτικό” Twitter, η υποδοχή της υποψηφιότητάς του είναι αρνητικό πρόσημο. Το δε hashtag #metonKyriako, έγινε αντικείμενο… τρολαρίσματος, από τις πρώτες κιόλας ώρες ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του.

Χρόνος φυσικά για να ανακάμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπάρχει. Το βέβαιο ωστόσο είναι πως το ξεκίνημα δεν εξελίχτηκε όπως το περίμενε...

Ysterografa
Σχόλια