Η …αριστερή δράση των βαρώνων των μίντια

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/04/mega_xeftiles.gif?w=400&h=299γράφει ο Θοδωρος Ζώτος

Η …αριστερή δράση των βαρώνων
Η νέα μιντιακή εποχή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους μπαταχτσήδες ολιγάρχες, είναι η εποχή της …αγωνιστικής δράσης των βαρώνων της διαπλοκής, που βγήκαν στ’ αντάρτικο και βαράνε την κυβέρνηση …εξ αριστερών.
Όλοι οι τσαμπατζήδες των θαλασσοδανείων, που πλούτισαν εις βάρος των Ελλήνων, όλοι οι εγκάθετοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Σαμαροβενιζελισμού πήραν τώρα το όπλο τους και πολεμούν για …το καλό του πολίτη την κυβέρνηση Τσίπρα, που ο ..αλήτης φταίει για ό,τι συνέβη στην Ελλάδα τα τελευταία 40 και βάλε χρόνια.
Οι βαστάζοι του παλιού κομματικού συστήματος, σφυροκοπούν επί 24ωρου βάσεως, λες και απευθύνονται σε …ιθαγενείς, βγάζοντας απ’ τ’ αζήτητα και τη ναφθαλίμη πρόσωπα που ο λαός στις μόλις προ ενός μήνα εκλογές πέταξε στον σκουπιδοτενεκέ.
Τι Μητρόπουλος, τι Ρωμανιάδες ολη μερα τους κάνουν φίρμες στα πάνελ και ό,τι άλλο έχει το πανέρι…
Σ’ ένα άθλιο κονσέρτο υποκρισίας, ξεχνάνε τα πιο βασικά που ο απλός πολίτης ρωτάει καθημερινά: Πότε θα πληρώσετε κύριοι Καναλάρχες, ποιος, γιατί και με τίνος εντολή σας έδωσε τα …ανεξόφλητα δάνειά σας;

ΥΓ: Τα ανεξόφλητα των νταβατζήδων της ενημέρωσης, δεν …συμψηφίζονται με τις ….πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν και προσφέρουν στην Πασοκονεοδημοκρατία. Θα πληρώσετε κύριοι. Μέχρι τελευταίας δεκάρας!!!

olympia.gr
Σχόλια