Οι γεωμηχανικοί αποχαυνώνουν ξανά τις ΗΠΑ, το Χάρβαρντ υποστηρίζει ότι το διοξείδιο του άνθρακα επηρεάζει αρνητικά την υγεία του ανθρώπου


http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/10/CHEMTRAILS.gifΟ πρωταθλητής των πράσινων φόρων Αλ Γκορ με ένα tweet του τροφοδότησε πάλι τη συζήτηση για την αλλαγή του κλίματος.

Η Daily Caller αναφέρει ότι: «Μια νέα μελέτη από τη Σχολή του Χάρβαρντ δείχνει ότι το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) έχει άμεσες και αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη νόηση και τη λήψη αποφάσεων, σύμφωνα με το ThinkProgress, ένα δικτυακό τόπο υποστήριξης της αριστεράς».

Ουσιαστικά, η μελέτη του Χάρβαρντ εξέθεσε 24 ανθρώπους σε έξι ημέρες αγωγής πτητικών οργανικών ενώσεων και διαφορετικών επιπέδων του διοξειδίου του άνθρακα. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι γνωστικές βαθμολογίες μειώθηκαν, όταν τα επίπεδα του CO2 αυξήθηκαν.
Μπορεί αυτό να είναι ο καταλύτης που διαψεύδει τους αρνητές της αλλαγής του κλίματος; Αμφίβολο!

Η περίπτωση θυμίζει το 1924, όταν ο Morton πρόσθεσε ιωδιούχο κάλιο στο αλάτι κατ” εντολή της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση το παρήγγειλε στο άλας για την καταπολέμηση της αύξησης της διόγκωσης του θυρεοειδούς αδένα ή βρογχοκήλη.
Αυτό όμως είχε μια ανεπιθύμητη παρενέργεια. Τα υποκείμενα της δοκιμής είχαν 15 μονάδες υψηλότερο IQ κατά μέσο όρο και οι βρογχοκήλες σχεδόν εξαλείφθηκαν εντελώς. Έτσι ο θυρεοειδής και τα μυαλά της Αμερικής ήταν πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Αυτό έγινε με τη χάρη του Θεού, ίσως, επειδή οι πρωτοπόροι της τροποποίησης του κλίματος είχαν άλλους σκοπούς για τους εγκεφάλους του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών.

http://www.prisonplanet.gr/images/diethni/advisor.jpg

Η απόρρητη επιχείρηση κάλυψης των ουρανών με τοξικά αέρια, γνωστά και ως chemtrails, έχει κρυφτεί από το κοινό για εξήντα και πλέον χρόνια. Αυτά τα «άκακα» chemtrails έχουν συνδεθεί, σε μελέτες αξιολόγησης από ομοτίμους, με την εκτίναξη της γενικευμένης αύξησης του Αλτσχάιμερ και του αυτισμού.

Δύο σημαντικές γνωστικές εξουθενωτικές ασθένειες που παραμένουν ανίατες και εξακολουθούν γιατροί και επιστήμονες να ξύνουν τα κεφάλια τους.

Με λίγα λόγια, ο Αλ Γκορ δεν λύνει προβλήματα. Η κομπογιαννίτικη επιστήμη του Αλ Γκορ, η μυστική επιχείρηση γεωμηχανικής της Monsanto και η συμπαιγνία του στρατού των ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για μια πραγματική αποχαύνωση της Αμερικής.


pygmi.gr
Σχόλια