ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΗΙΝΗ ΥΠΕΡ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!!

http://www.invisiblelycans.gr/wp-content/uploads/2015/10/TR-3B.jpgΌπως έχω ξαναπεί πολλές φορές κάποια από τα ΑΤΙΑ ίσως το 80% που πετάνε σε όλη την γη ότι είναι γήινης κατασκευής!!!! Είναι μυστική τεχνολογία επι το πλείστον στρατιωτικών δυνάμεων από τις υπέρ σύγχρονες χώρες όπου εκμεταλλεύτηκαν την τεχνολογία των Ναζί ( Βρίλ ή Βρίηλ )….για να καταλάβει κάποιος γιατί μιλάω θα πρέπει να διαβάσει τα 5 άρθρα που έχω γράψει << ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΗΛ >> ΕΔΩ!!!!

Ας δουμε κάποιες λίγες από τις πολλές υπερτεχνολογίες που έχουν φτιαχτεί στην γη!!!!
ATIA 1
ATIA 2
 Ευρωπαϊκό σκάφος τύπου ΑΤΙΑ ονόματι κηφήνας από την NEURON!!!!
NTRON 1 NTRON 2.
Ντρον τύπου  ΑΤΙΑ που ανήκει στο Northrop Grumman όπου ρημουλκήθηκε από το Κάνσας Σίτι στο Μιζούρι για το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ!!!!
NTRON 3
NTRON 4
NTRON 5.Ντρον- http://www.tovima.gr/world/article/?aid=487535   !!!! τύπου  ΑΤΙΑ που ανήκει στο Northrop Grumman όπου ρημουλκήθηκε από το Κάνσας Σίτι στο Μιζούρι για το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ!!!!
Northrop Grumman X-47B 1
Northrop Grumman X-47B 2
Northrop Grumman X-47B επανδρωμένα UCAV Combat Aerial Vehicle – της DARPA J-UCAS ( Κόμπατ Αέριαλ Βέχηκελ – ΝΤΑΡΠΑ ΤΖ-ΟΥΚΑΣ –ΝΤ ) πρόγραμμα ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ Ναυτικού UCAS-D ( μη επανδρωμένα ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣ – επίδειξης )!!!!
Α-12 ΗΠΜ Avenger Ι
Α-12 ΗΠΜ Avenger Ι ( Άβεντζερ 1 ) στην δεξιά πλευρά του σκάφους υπάρχει υπογάστριο ανάμεσα σε κάθε πτήση!!!!
X32 
X32 Ερ Στράικ άκρως απόρρητο!!!!
ATLAS
Άτλας ΙΙ Υπέρ σύγχρονος Πύραυλος άκρως απόρρητος!!!!
Boeing X-37B
Boeing X-37B τροχιακό όχημα δοκιμής – μη επανδρωμένο αμερικανικό κάθετης απογείωσης-οριζόντια-προσγείωσης (VTHL) αλλά και μελλοντικό διαστημικό λεωφορείο εν λειτουργεία από την Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α.!!!!
McDonnell Douglas X-36McDonnell Douglas X-36 ( Μκ Ντόνελ Ντάγκλας Ξ-36 ) Άκρως Απόρρητο!!!!
WisconsinTriangle TR-3B
WisconsinTriangle TR-3B ( Από το Ουισκόνσιν Τριγωνικό αεροπλάνο τύπου ΤΡ – 3Β!!!! Άκρως Απόρρητο!!!!

ATIA 40
ATIA 41Laser
Laser ( Λέιζερ ) κανόνι σε πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ!!!!
TR-3B
TR-3B – Περιοχή ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Περιοχη όπως η περιοχη 51 άγνωστη ως τώρα κάτι που θα μιλήσουμε στο μέλλον!!!! S-4 τριγωνικού σχήματος ΑΤΙΑ!!!! Άκρως Απόρρητο!!!!
X-45 UCAV
Το τελείως αθόρυβο ΑΤΙΑ της Boeing Πουλί  τύπου stealth ( Στέλθ )!!!! Μακντόναλντ Ντάγκλας  X-45 UCAV!!!!
Stealth
Stealth ( Στέλθ ) υπερσύγχρονο υποβρύχιο!!!!  Άκρως Απόρρητο!!!!
SDI 1
SDI 2
Κανόνι Λέιζερ διαστήματος –  Πρωτοβουλία Στρατηγικής Άμυνας ( SDI ) Καινοτομικών Επιστήμων και Τεχνολογία Γραφείου – βαλλιστικών πυραύλων Οργανισμού Άμυνας (BMDO)!!!!
SHARC Stealth Fighter Jet 1
SHARC Stealth Fighter Jet 2
SHARC Stealth Fighter Jet 3
SHARC Stealth Fighter Jet 4
Κωδική Ονομασία SHARC Stealth Fighter Jet ( ΣΑΡΚ Στέλθ Τζετ μαχητικού τύπου )!!!! Άκρως Απόρρητο!!!!
ΙΧ-529
Άκρως Απόρρητη τεχνολογία τύπου Στέλθ από πολεμικό πλοίο ονόματι – Θάλασσα Σκιά η αλλιώς ( ΙΧ-529 ) της Lockheed Martin skunkworks ( Λοκχεντ Μάρτιν Σκάνκγουορκς )!!!!
ΙΧ-529 1
ΙΧ-529 2
ΙΧ-529 3
ΙΧ-529 4
ΙΧ-529 5
ΙΧ-529 6Άκρως Απόρρητη τεχνολογία τύπου Στέλθ από πολεμικό πλοίο όπου μπορεί να γίνει και υποβρύχιο ονόματι – Θάλασσα Σκιά η αλλιώς ( ΙΧ-529 ) της Lockheed Martin skunkworks ( Λοκχεντ Μάρτιν Σκάνκγουορκς )!!!!
X-45C UCAV 1
X-45C UCAV 2
Northrup Grumman ( Νόρθραπ Γκράμμαν ) X-45C UCAV πυρινοκίνητο άκρως απόρρητης τεχνολογίας Stealth ( Στέλθ )!!!!
X-45C  3
Πρότζεκτ Πήγασος – Northrop Grumman ( Νόρθροπ Γρούμαν ) X-45C βομβαρδιστικό UCAV – για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τεχνολογία stealth Top Secret!!!!
Φανταστείτε τώρα τι άλλο υπάρχει το οποίο δεν έχει καν φωτογραφηθεί, τα τελείως απόρρητα έργα αυτής τεχνολογίας!!!! Έργα μυστικής τεχνολογίας που είναι τόσο μυστικά όπου μόνο οι κατασκευαστές τα γνωρίζουν!!!! Και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πολλά από αυτά τα οποία δεν ξέρουμε τα βλέπουμε να πετάνε στον αέρα …..φανταστείτε τώρα αυτά τα οποία δεν μπορούμε να δουμε κάτω στα βάθη των ωκεανών τι γίνεται…..
Όχι ότι απορρίπτω ότι δεν υπάρχουν Α.Τ.Ι.Α εξωγήινης ή εσωγήινης προέλευσης υπάρχουν!!!! Αλλά είναι μετρημένα στα δάχτυλα!!!! Όλα τα άλλα είναι ανθρώπινης μυστικής υπέρ τεχνολογίας ……ιδιαίτερα για πολεμικούς σκοπούς….!!!! Αν με ρωτήσει κάποιος αυτήν την τεχνολογία που την βρήκε ο Ανθρωπος ήδη την έχω δώσει την απάντηση μου από τα άρθρα μου << ΟΛΗ Η ΑΛΗθΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ >> όπου και σας παράθεσα από την αρχή του άρθρου…… Ξεκάθαρα και με λίγα λόγια εξωγήινης μετά μεσωγήινης επέμβασης τεχνολογίας!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!
Σχόλια