Έρευνα: Oι Χρηματοδότες του Χίτλερ

Ας δούμε τα παρακάτω στοιχεία για τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο:

Η κύρια πηγή χρηματοδότησης του Χίτλερ ήταν η εταιρεία I.G. Farben (Interessen - Gemeinschaft Farbenindustrie Aktiengesellschaft) η οποία ήταν βιομηχανία χημικών (φαρμάκων και εκρηκτικών υλών). Η εταιρεία αυτή ήταν κοινοπραξία.

Την Κοινοπραξία συνέστησαν οι εξής εταιρείες:

  • AGFA (Aktien-Gesellschaft für Anilin-Fabrikation), με έδρα το Βερολίνο.
  • Cassella (Leopold Cassella & Co.) με έδρα τη Φρανκφούρτη.
  • BASF (Badische Anilin und Soda Fabrik), με έδρα το Λούντβιχσχάφεν.
  • Bayer, με έδρα το Λεβερκούζεν (η γνωστή φαρμακοβιομηχανία).
  • Farbwerke Hoechst (σήμερα γνωστή ως Sanofi-Aventis, μετά την κατάργηση του εμπορικού ονόματος Hoechst ), με έδρα τη Φρανκφούρτη-Χέξτ (Frankfurt-Höchst)
  • Chemische Werke Hüls, με έδρα το Μαρλ (Marl) (Προσχώρησε το 1938, μετά την ίδρυσή της).
  • Chemische Fabrik Kalle, με έδρα το Βισμπάντεν-Μπίμπριχ (Wiesbaden-Biebrich).

Ως έδρα της Κοινοπραξίας επελέγη η Φρανκφούρτη. Το κεντρικό κτίριο παραδόθηκε προς χρήση το 1931.

Η οικονομική δύναμη, αλλά και η τεχνογνωσία της Κοινοπραξίας ήταν τέτοια, που συνέπηξε ένα πραγματικό λαβύρινθο από καρτέλ με επίσης πολύ ισχυρές εταιρείες, όπως η Kuhlmann (Γαλλία), Imperial Chemical Industries(γνωστότερης σαν ICI) της Βρετανίας, των Standard Oil (NJ)DuPont και Dow Chemical των ΗΠΑ κ.ά

προσέξτε τα παρακάτω στοιχεία:
- Οι σύμμαχοι Γάλλοι, Βρετανοί και Αμερικάνοι και εχθροί της Γερμανίας χρηματοδοτούν τον Χίτλερ...(!)
- Αξιοσημείωτο φυσικά το γεγονός ότι η Standard Oil (NJ) ανήκει στον γνωστό τραπεζίτη Rockefeler, και έχει έδρα ΗΠΑ...(!)
- Ο Χίτλερ φτιάχνει την I.G. Farben και ταυτόχρονα απασχολούσε στην εταιρεία αυτή αρκετούς Εβραίους στο προσωπικό της και μάλιστα στα υψηλά κλιμάκια...(!)
- Τα Γερμανικά αεροπλάνα δεν μπορούσαν να πετάξουν αν δεν τους προμήθευε ο Rockefeler μέσω της Standard Oil ένα ειδικό πρόσθετο στο καύσιμο...(!)
- Ο μεγάλος βομβαρδισμός του Λονδίνου δεν θα είχε επιτευχθεί αν η Standard Oil δεν πουλούσε αυτό το πρόσθετο έναντι 20 εκατ. δολλαρίων (με δολλάρια του τότε)...(!)

η καλή ερώτηση είναι η εξής: είναι δυνατόν οι σύμμαχοι να χρηματοδοτούν τον εχθρό;

απάντηση: είναι! αρκεί να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας, ότι οι χρηματοδότες μπορεί να έχουν έδρα ΗΠΑ, Αγγλία ή Γαλλία αλλά δεν είναι ούτε Αμερικάνοι, ούτε Άγγλοι, ούτε Γάλλοι...τι μπορεί να είναι; ψάξτε να βρείτε τους ιδιοκτήτες των εταιρειών αυτών, οι οποίοι τυχαία είναι και τραπεζίτες.

Το επόμενο βήμα είναι να κάνουμε αυτό που έκανε και ο Σωκράτης, να ψάξουμε να βρούμε το κοινό στοιχείο που ενώνει όλα αυτά...δηλαδή τι κοινό έχουν οι τραπεζίτες, και όλοι αυτοί με τον Χίτλερ...

γιατί το κάνουν; διότι μέσω των δανείων ελέγχουν πλήρως τα πάντα και όλους...

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ είναι και το γεγονός ότι η union banking corp. - N(J)ew York City, ξέπλυναν χρήματα των Ναζί. Καταδικάστηκαν αργότερα.




Μαντέψτε ποιος ήταν ο πρωτεργάτης της ένωσης τραπεζών; ο παππούς Μπους ( αυτήν την ομορφάδα την κληρονόμησε και ο εγγονός)



Δείτε και το σχετικό άρθρο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που αναφέρει ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Πηγές:

2. Joseph Borkin, The Crime and Punishment of IG Farben, Andre Deutch Ltd, Free Press, London 1979, ISBN 0233 9712 6 σελ 2. Κατεβάστε το δωρεάν, έχει εξαντληθεί η τυπωμένη έκδοση
5. The Crime and Punishment.. , ό.π., σελ.7.
6. Profit over Life (Αγγλικά)
7.  zeitgeist the movie
Σχόλια