ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ... ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΠΑΝΩ απ'τον ΗΛΙΟ; (video)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxa6-QXwEmXSv1BmtFB5z_4feTGiGlRsF0xJpIq35UnYLXLTAVBZb6E8jhabcGQjBXxLJmmfknycRCydiZqh8HwRZqm60_ntckiM_mkO-8QRSjbTlrDo8qMyh4KmWuab_2SRPpLV6n870/s1600/2+suns.JPGΓράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι η Σελήνη, ούτε ο Άρης με την Αφροδίτη. Τι είναι αυτό που εμφανίζεται σαν γιγαντιαίος προβολέας που τρυπάει τα σύννεφα κάτω από τον Ήλιο;

Ένας μικρός πανικός έχει ακολουθήσει το video που εμπεριέχει την εικόνα με τους δύο Ήλιους.

Δείτε το video:



Αν δεν παίζει το video δείτε το εδώ

Όπως πάντα, σε αυτές τις περιπτώσεις οι απόψεις διίστανται.

Τι μπορεί να είναι αυτός ο δεύτερος ήλιος; Πολλοί μιλούν για τον Πλανήτη Νιμπίρου που περιμένουν να έρθει περίπου γύρω στις αρχές του 2016.


Δεν είναι λίγοι όσοι μιλούν για ένα Μητρικό Σκάφος κάποιοιυ προηγμένου εξωγήινου πολιτισμού, σαν αυτά που εμφανίστηκαν σε Ινδία και στην Κίνα.

Ωστόσο, κάποιοι δίνουν μία λιγότερο "φανταστική" εξήγηση:
Λέγεται, λοιπόν, πως πρόκειται για μια αντανάκλαση της τροπόσφαιρας που δημιουργείται από κρυστάλλους πάγου (με απλά λόγια ένας ηλιακός αντικατοπτρισμός). Αυτό που φαίνεται σαν ένας μικρό πλανήτης, ουσιαστικά είναι ο Ήλιος. Η ευρύτερη φωτεινή περιοχή κάτω από τον Ήλιο, είναι το φως του Ήλιου που διασκορπίζεται από κρυστάλλους πάγου στα σύννεφα.

Πώς σας φαίνεται αυτή εξήγηση;



Το video είδαμε στο katohika.gr
diadrastika.com 
Σχόλια