Ακολουθήστε μας στο Google News
Συνεχής Ενημέρωση: ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Στάχτη και μπούρμπερη έκαναν οι Ρώσοι τούρκικες νταλίκες που μετέφεραν εφόδια στους τζιχαντιστές


https://olympiada.files.wordpress.com/2015/11/ntalik5.jpg?w=251&h=141&crop=1Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία συνεχίζει να βομβαρδίζει και να τινάζει στον αέρα τουρκικές νταλίκες που μεταφέρουν εφόδια από την Τουρκία προς τους τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νούσρα, δηλαδή της Αλ Κάιντα στη Συρία, και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στην επαρχία του Χαλεπιού στη βορειοδυτική Συρία. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου μεγάλο πένθος έπεσε στους λογαριασμούς των «μετριοπαθών» τζιχαντιστών στο Twitter.

Τα ρωσικά μαχητικά χτύπησαν τούρκικες νταλίκες κοντά στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, στην πόλη Αζάζ.
Η Ρωσία έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα ανεχτεί άλλο την τροφοδοσία της Αλ Κάιντα και των συμμαχικών της τζιχαντιστικών οργανώσεων από την Τουρκία.
Η Τουρκία όμως συνεχίζει να στέλνει νταλίκες με εφόδια στους τζιχαντιστές.
Στις αεροπορικές επιδρομές την Κυριακή με στόχο τούρκικες νταλίκες, μαθαίνουμε ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον 7, μεταξύ των οποίων και οι Τούρκοι οδηγοί.
Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία άρχισε να χτυπά τα φορτηγά που μεταφέρουν εφόδια από την Τουρκία στη Συρία όταν πλέον επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι οι Τούρκοι στέλνουν όπλα, πυρομαχικά και άλλα πολεμοφόδια στους τζιχαντιστές κρυμμένα κάτω από την «ανθρωπιστική» βοήθεια ισλαμιστικών ΜΚΟ.


greeknation
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη