Οι βοηθοί του σατανά

http://www.prisonplanet.gr/images/military/truck666.jpgAπό τον περασμένο Μάιο είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες από τα όπλα που μεταφέρονταν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στην Συρία, μέσω των συνόρων, από τα οποία τα εν λόγω φορτηγά περνούσαν ανενόχλητα, χωρίς καν να ελέγχονται.

Και φυσικά τι άλλο θα μπορούσε να αναγραφεί πάνω στα φονικά αυτά φορτία, παρά ο αριθμός του θηρίου 666, από αυτούς που το υπηρετούν.

Οι δημοσιογράφοι της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet που είχαν αποκαλύψει τη διακίνηση αυτή καταδικάστηκαν σε φυλάκιση στην Τουρκία, με την κατηγορία της κατασκοπείας και της προδοσίας.

http://www.prisonplanet.gr/images/diethni/can_dun.jpg

Κι όλα αυτά, ενώ υπάρχουν συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία έχουν στην κατοχή τους και Ρώσοι και Σύριοι κι αποδεικνύουν ποιοι είναι η ψυχή της υποστήριξης του σατανικού μορφώματος του ΙSIS.

http://www.prisonplanet.gr/images/military/truck_tzixant.jpg

ΣΩΤ, Αλί Muaeeb, εκπρόσωπος του Στρατού της Συρίας (Αραβικά):. «Δήλωση που εκδόθηκε από το στρατό και τις ένοπλες δυνάμεις:
Έχουμε λάβει πληροφορίες ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει αυξήσει πρόσφατα την υποστήριξη της προς τους τρομοκράτες και το επίπεδο τροφοδοσίας τους με όπλα, πυρομαχικά και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να συνεχίσουν με τις εγκληματικές τους πράξεις σε αντάλλαγμα φθηνό κλεμμένο πετρέλαιο και αντικείμενα από τη Συρία και το Ιράκ.

Εκμεταλλεύονται την παρουσία των τρομοκρατών οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτηθεί από την Τουρκία, για να αναλάβουν τον έλεγχο πάνω από την περιοχή των συνόρων. Η Intel δείχνει επίσης ότι τα οχήματα που έρχονται από περιοχές που ελέγχονται από τους τρομοκράτες, διασχίζουν τα σύνορα χωρίς να σταματήσουν καθόλου και να ελεγχθούν.

Οι ισχυρισμοί της Τουρκίας ότι αυτά τα οχήματα μεταφέρουν ανθρώπινες ενισχύσεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μύθος. Η αλήθεια είναι ότι τα οχήματα αυτά μεταφέρουν πραγματικά όπλα και πυρομαχικά που φθάνουν τους τρομοκράτες. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μεταφέρουν τραυματίες τρομοκράτες στα τουρκικά κέντρα υγείας. Οι τουρκικές αρχές σκόπιμα δημιουργούν κάποιου είδους χαοτικής κατάστασης ασφαλείας στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας, που κατέστησε ευκολότερο για τους τρομοκράτες να περάσουν από τη Συρία προς την Ευρώπη, για να εκτελέσουν τα τρομοκρατικά τους εγκλήματα.

prisonplanet.gr
Σχόλια