Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

http://static.larissanet.gr/wp-content/uploads/2013/05/201305091344288975.jpgΓράφει η Σοφία
Η Ελλάδα, εκτός από πολιτικό σύστημα που κινείται μεταξύ τσίρκου και επιθεώρησης έχει και παγκόσμιες πρωτοτυπίες.
Υπουργοί της αρνούνται να αναγνωρίσουν παγκοσμίως αποδεδειγμένες και τεκμηριωμένες γενοκτονίες, αλλά μόνον όταν αυτές στρέφονται εναντίον του έθνους που υποτίθεται ότι υπηρετούν από την θέση του υπουργού!
 https://olympiada.files.wordpress.com/2015/11/20151130105543.jpg
Η Ρωσία αναγνώρισε επισήμως την γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων από τους Τούρκους.
Εδώ αυτός Φίλης είναι ακόμα υπουργός, έτσι;
Αλέξη, τον Παναγούλη τον διέγραψες, τον Σακκελαρίδη τον παραίτησες, αλλά τον ιδεολοηπτικό Φίλη, που βρίσκεται μονίμως σε ανθελληνικό παραλήρημα και συμπεριφέρεται σαν σταγονίδιο του νταβούτογλου τον κρατάς για θησαυρό!
Εμείς βλέπουμε από την μία να έχεις γίνει ένας απόλυτα υποταγμένος εντολοδόχος των διαταγών των τρισαθλίων της ΕΕ και του ΔΝΤ που σου υποβάλουν ακόμα και το πότε να συγκαλέσεις συνάντηση με τους άλλους κομματάρχηδες, κι από την άλλη να απαξιοίς προκλητικά να δώσεις οποιαδήποτε σημασία στο κοινό αίσθημα που προσβάλλεται από τις συνεχείς ρατσιστικές νεοκεμαλικές ιδεοληψίες αυτού του ατόμου που συνεχίζεις να του επιτρέπεις να κάνει ακόμα τον υπουργό, και για τις οποίες πλέον φέρεις πλήρη την ευθύνη.
Υπάρχει περίπτωση αντί να είσαι συνδεδεμένος με το ωτο κιου των Βρυξελλών να συνδεθείς με τον λαό που σου έδωσε δεύτερη ευκαιρία και να ακούσεις τι λέει;;;
… ή στο κουφού την πόρτα όσο θέλω… ;
Οι Έλληνες παρατηρούν κι επιφυλάσσονται Αλέξη… Όπως το καλοκαίρι…
Δίνουν ευκαιρίες αλλά όπως είδες ξέρουν να λένε και ΟΧΙ, και μάλιστα ακόμα και στα δύσκολα. Τίποτα δεν έμαθες τελικά από τον λαό που σε τίμησε με την ψήφο του. Ούτε καν για το πρόσχημα να διώξεις το σταγονίδιο του Νταβούτογλου από την κυβέρνησή σου. 


olympia.gr
Σχόλια