Τι κρύβεται πίσω από το Σύμφωνο Συμβίωσης;

http://www.english-heritage.org.uk/content/news/2013/images/Unlock-hidden-heritage.jpgΑν και οι διατάξεις του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, άλλα και το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι απόσπασμα της «Πτώσης του Δόγματος», εντούτοις, το αντικείμενο του βιβλίου είναι η κατάδειξη των κινήσεων του συστήματος του Νεοφιλελευθερισμού (Δόγμα) και η ανάπτυξη μεθοδολογίας όχι απλά μόνο της αντιμετώπισης του, άλλα της ίδιας του της συντριβής (Πτώση).

Η βαθύτερη μελέτη και ανάλυση λοιπόν της πορείας του ζητήματος που ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στον υπόλοιπο Δυτικό κόσμο, δείχνει ότι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είναι η αναγνώριση της ιδιαιτερότητας μιας μερίδας πολιτών, άλλα αντίθετα, ο βασικός στόχος της νομοθεσίας είναι να ποινικοποιηθεί η άρνηση της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικό πρότυπο.

Σε πρώτο στάδιο, ο στόχος θα είναι να καθιερωθεί η ομοφυλοφιλία όχι μόνο ως φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά ως ισότιμη σχέση προς τον ετεροφυλοφιλικό γάμο. Μία τέτοια θεμελιώδης αλλαγή, αλλοιώνει το βασικό κύτταρο της κοινωνίας. Δεν πρόκειται για παρωνυχίδα μικροαστικής ηθικής. Κάθε θεσπιζόμενο δικαίωμα δημιουργεί μία αντίστοιχη κοινωνική υποχρέωση. Όποιος αρνείται την ομοφυλοφιλία ως κοινωνικό πρότυπο, θα διώκεται ποινικώς.

Αν θέλουμε να προβλέψουμε τι θα ακολουθήσει στη χώρα μας, η καλύτερη μέθοδος είναι να μελετήσουμε τι έχει γίνει ήδη στην Αμερική και τι έχει καταφέρει το ομοφυλοφιλικό κίνημα εκεί. Στις ΗΠΑ λοιπόν, το κίνημα ομοφυλοφιλίας έχει εισβάλλει στα σχολεία και επιβάλλει τα δικά του πρότυπα μέσω των σχολικών εγχειριδίων. Όσοι ετεροφυλόφιλοι γονείς αρνούνται τα παιδιά τους να υποστούν την ομοφυλοφιλική πλύση εγκεφάλου, προσπαθούν να επιτύχουν εξαίρεση από τα συγκεκριμένα μαθήματα «σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως».

Οι οργανώσεις LGBT (Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender. Ελληνικά: Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα), έχουν ξεκινήσει νομικές μάχες για να επιβληθεί η ομοφυλοφιλική σχέση ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία. Μήπως οι «προοδευτικοί» Έλληνες θα θεωρήσουν και τον συγκεκριμένο καταναγκασμό, ζήτημα αντιρατσισμού; Μάλιστα, υπάρχει απαίτηση να καταργηθούν στα ληξιαρχεία οι χαρακτηρισμοί «πατέρας» και «μητέρα», και να χρησιμοποιούνται οι χαρακτηρισμοί «γονέας Α» και «γονέας Β».

Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις LGBT γονέων που απαιτούν την χορήγηση ορμονών σε μικρά παιδιά ηλικίας 7-8 ετών για να αλλάξουν το φύλο τους!!

Τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια χαρακτηρίζονται «ευάλωτη» ομάδα με αποτέλεσμα να τυγχάνουν ειδικής δικαστικής προστασίας και προνομίων, καταπατώντας την νομική ισότητα που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες.

Αλλά η καλύτερη απόδειξη που κατεδαφίζει κυριολεκτικώς τα φληναφήματα περί ισότητας και αντιρατσισμού, είναι το γεγονός ότι το State Department των ΗΠΑ έχει διορίσει ειδικό απεσταλμένο διπλωμάτη για τα «δικαιώματα» των LGBT. Ο Randy Berry είναι επαγγελματίας Αμερικανός διπλωμάτης και ταξιδεύει ανά τον κόσμο προκειμένου να πιέσει τις χώρες να νομοθετήσουν την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και των LGBT ως κοινωνικό πρότυπο. Εδώ ανακύπτει μείζον θέμα. Τί δουλειά έχει το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ να ασχολείται με ζητήματα ομοφυλοφιλίας, ερμαφροδιτισμού, παρενδυτικότητος, και αμφιφυλίας; Πρόκειται για ζητήματα που άπτονται των διεθνών σχέσεων;

Είναι δυνατόν να διορίζεται ειδικός επαγγελματίας διπλωμάτης και να ασχολούνται στελέχη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ανά τον κόσμο για το αν επιτρέπεται ένας άνδρας να ντύνεται σαν γυναίκα;

Μόνον ένας λόγος υπάρχει για αυτή την αισχρή και αντικοινωνική συμπεριφορά: Ο εκ βάθρων μετασχηματισμός του αξιακού κώδικα μίας κοινωνίας.

Το σύμφωνο συμβιώσεως αποσκοπεί στην συρρίκνωση των δικαιωμάτων των ετεροφυλοφίλων, στην προσβολή και στην υποβάθμιση της ετεροφυλοφιλικής σχέσεως, και στην ποινικοποίηση των αντιφρονούντων.

Όσοι Έλληνες τηρούν μία «προοδευτική» στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα, καλά θα κάνουν να ενημερωθούν για το πού βαδίζει η κατάσταση στην Δύση και ύστερα να παριστάνουν τους αντιρατσιστές….

ΠΤΩΣΗ ΔΟΓΜΑΤΟΣ
ΠΗΓΕΣ:

Alex Jones, Infowars: Congress Creates “Transgender Task Force” http://www.infowars.com/congress-creates-transgender-task-force/
Alex Jones, Infowars: Obama’s LGBT Agenda: “Gender Neutral” Restroom Near White House http://www.infowars.com/obamas-lgbt-agenda-gender-neutral-restroom-near-white-house/
U.S. Department of State, Special Envoy for the Human Rights of LGBT Persons Randy Berry Travels to Jamaica http://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2015/05/242615.htm
Humanrights.gov, LGBTI News, http://www.humanrights.gov/dyn/issues/lgbt.html
U.S. Department of State, Randy W. Berry-Special Envoy for the Human Rights of LGBTI Persons, http://www.state.gov/r/pa/ei/biog/240706.htm
Wikipedia, ΛΟΑΤ, https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%9F%CE%91%CE%A4
Ιφικράτης Αμυράς


freepen.gr 
Σχόλια