5 συμπτώματα πνευματικής αφύπνισης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgm1XvOsERV6OiMdgcNDzI1KdxyBQxEjlB6i8jKLvOkzNQwun0VrR1ub8h77lAfVGqBgUn65q1Few9kzqUNFJIWEZN9DABYXvcGNCoNNe7YtMXADhw6Kv-p1nypoVMSWooZaQO9aTTUkio/s640/123.jpgΤι είναι πνευματική αφύπνιση;
Π
έραν του ότι είναι μια φανταχτερή λέξη, αφυπνίζοντας την πνευματικότητά σας στην πραγματικότητα σημαίνει την ενεργοποίηση των αισθητήρων σας. Ναι, των αισθητήρων σας. Εκείνων των αισθητήρων που μας επιτρέπουν να λαμβάνουμε ενέργεια και δονήσεις από τα πάντα γύρω μας
Η πνευματική αφύπνιση είναι ένα βήμα προς την κατανόηση της πραγματικής σας ύπαρξης. 

Εδώ παρατίθενται 5 συμπτώματα εύκολα στο να εντοπιστούν που μπορείτε να αναγνωρίσετε, και να κατανοήσετε αν μετατοπίζετε την συνείδησή σας και ξυπνάτε το πνεύμα σας.

1 Ο κύκλος του ύπνου σας είναι πολύ διαφορετικός τελευταία. Αυτό σημαίνει ότι ξυπνάτε πολύ κατά τη διάρκεια του βραδινού σας ύπνου, αισθάνεστε πάντα κουρασμένοι άσχετα από το πόσο πολύ κοιμάστε. Ένα καλό σημάδι θα ήταν να καταλάβετε ότι μπορείτε να το καταφέρετε με λιγότερο ύπνο. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται αφύσικο αλλά πολλές σοβαρές μελέτες μας το έδειξαν.

2 Έντονα όνειρα. (επίσης γνωστά ως συνειδητό ονείρεμα) Εδώ μιλάμε για εκείνα τα όνειρα που είναι τόσο αληθινά που δύσκολα θα τα ξεχωρίσετε από την πραγματικότητα. Πολλοί άνθρωποι θα καταφέρουν πραγματικά να ελέγξουν τι ονειρεύονται, όπως στην ταινία «Inception», αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα

3 Απομόνωση και ενδοσκόπηση. Εκείνο το άτομο που θα πει ότι δεν βγαίνει έξω τόσο πολύ όσο έβγαινε.

4 Αύξηση της διαίσθησης. Το πιο κοινό παράδειγμα αύξησης της διαίσθησης είναι η κατάσταση όταν σκέφτεστε ένα συγκεκριμένο πράγμα και με κάποιον τρόπο το αποκτάτε ή σκέφτεστε ένα πρόσωπο και σύντομα έχετε νέα από αυτό το άτομο.
5 Ζαλάδα. Το σώμα σας θα μπορούσε να έχει μόλις περάσει μια συναισθηματική κρίση και το επίπεδο ενέργειά σας την εξισορροπεί.




Είναι κάποια από αυτά τα συμπτώματα οικεία σε σας; Αν ναι ετοιμαστείτε για κάποια μεγάλα νέα. Μετατοπίζετε τα πνευματικά σας επίπεδα προς την πνευματική αφύπνιση. Μην ανησυχείτε, όλα είναι υπό έλεγχο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να δράσετε.


Μετάφραση: awakengr.com via  qwaym.com
Σχόλια