Ο Πέτρος και ο Κούλης δεν είναι πια φίλοι...

Με την εφημερίδα «Δημοκρατία» και τον προεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη τα έβαλε ο συγγραφέας και πρωην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμη το...
βιβλίο "Βασιλεύς Κωνσταντίνος Β' - 'Οσα ¨είπε¨ και Όσα... δεν είπε", που προσφέρει η εφημερίδα του Γιάννη Φιλιππάκη στους αναγνώστες της.
Ο Τατσόπουλος αφού αναφέρεται στην «Δημοκρατία» χαρακτηρίζοντάς την «γνωστή λαϊκιστική δεξιά εφημερίδα», επισημαίνει ότι το βιβλίο που μοιράζει «είναι χουντικό ΜΕ ΒΟΥΛΑ, είναι ένας ύμνος στην "Επανάστασιν" της 21ης Απριλίου και στον Γεώργιο Παπαδόπουλο, από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα»...
Ο πρωην βουλευτής, που προ ημερών είχε ταχθεί υπέρ της συσπείρωσης των δυνάμεων που... αυτοπροσδιορίζονται ως κεντροαριστερές, απευθύνει μέσω fb το ακόλουθο ερώτημα προς τον..
κεντροαριστερό συναγωνιστή Κυριάκο Μητσοτάκη:
«Ποιο είναι το ΕΥΡΟΣ της Νέας Δημοκρατίας υπό την ηγεσία σου; Χωράει και τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ χουντικούς; Διότι αν είναι τόσο large προς τα δεξιά, μην περιμένεις σπουδαίες εισροές εξ ευωνύμων. Με την ελπίδα ότι δεν γνωρίζεις τίποτε για την εκδοτική... πρωτοβουλία της "Δημοκρατίας" και θα βρεις δυο κουβέντες για να την αποδοκιμάσεις»
Κι επειδή μάλλον ο Κούλης δεν είναι πια φιλος και δεν ακολουθεί Πέτρο Τατσόπουλο, ο συγγραφέας προφανώς πικαρισμένος επανήλθε με νεα ανάρτησή του στο fb:
"Ας το επαναλάβουμε λοιπόν -μπας και μας απαντήσει κάποιος. Το βιβλίο που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με τη "Δημοκρατία" (για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά) είναι ένας απροκάλυπτος, καραμπινάτος ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα του. Οι ιθύνοντες της "Δημοκρατίας" διαβάζουν τα βιβλία που προσφέρουν μαζί με την εφημερίδα τους ή τα αμολούν και όποιον πάρει ο Χάρος; Είναι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ή ΗΛΙΘΙΟΙ; Πάσα διευκρίνιση δεκτή. Ευχαριστώ."

zoornalistas.blogspot
Σχόλια