Καλά πως μπορείτε να τιμάτε τα Ίμια την στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθεροι οι υπαίτιοι;

http://4.bp.blogspot.com/-m21VD0WIRBk/Vqu3f2yC6WI/AAAAAAABR4s/gWZe1YertKM/s1600/BBoOkQj.img.jpgΠήγε λένε ο Καμμενος για να τιμήσει τους νεκρούς των Ιμίων. Και τι έκανε εκτός από να θάψει το θέμα των ενόχων; Και μην πει ότι δεν μπορεί. Αυτός είναι τώρα κυβέρνηση. Γιατί δεν έστω προσπθεί να καθίσουν οι έμμεσοι δολοφόνοι και προδότες Σημίτης , Παγκαλος και λοιπή συμμορία στο σκαμνί; Ας αφήσει λοιπόν τις πολιτικάντικες μαλακίες. Μαζί τα τρώει, και μαζί τα συγκαλύπτει με του προδότες είναι μια …κομπανία.
http://4.bp.blogspot.com/-m21VD0WIRBk/Vqu3f2yC6WI/AAAAAAABR4s/gWZe1YertKM/s1600/BBoOkQj.img.jpg

Περίπου την ίδια ώρα που ο Καμμένος πετούσε πάνω από τα Ίμια με σκοπό να τιμήσει την μνήμη των τριών ηρώων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που πριν από 20 χρόνια έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων, δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πετούσαν πάνω από την Καλόλιμνο υπενθυμίζοντας ότι η Άγκυρα αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία επί των… βραχονησίδων.
Τα τουρκικά F-16 παρέμειναν σε ελληνικό εναέριο χώρο για περίπου ένα λεπτό και στις 10:46 εξήλθαν του FIR Αθηνών.
Η διέλευση των δύο τουρκικών F-16 πάνω από την Καλόλιμνο, δυτικά-βορειοδυτικά των Ιμίων, έγινε την ώρα που το ελληνικό ελικόπτερο από το οποίο ο Καμμένος πέταξε στεφάνι στη μνήμη των αδικαίωτων του υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού, των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο Agusta Bell 212 και έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο «ΠΝ 21» κατέπεσε στα Ίμια την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου του 1996.

ixnos

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η αλήθεια για τα Ιμια; Ιωάννης Καραθανάσης: Ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φόραγε ο πατέρας μου έχει τρύπες και κηλίδες αίματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας