Ακολουθήστε μας στο Google News

Πιστεύεις ότι έχεις ευρώ....!!!

http://2.bp.blogspot.com/-bC5EVrAkuR0/VqxwbSv-YuI/AAAAAAAAjpI/_VvL3-49N_k/s640/12654698_1026810114042512_856724500484612186_n.jpgΣήμερα θέλω να μιλήσω σε όλους εσάς που πιστεύετε ότι στην τσέπη σας έχετε ένα χαρτονόμισμα που ονομάζεται ... Ευρώ! Σε όσους πιστεύετε ότι από τις 6 Ιουλίου 2015, κρατάτε στα χέρια σας ... ευρώ!!
Δεν θα μπω στην διαδικασία εξειδικευμένης ανάλυσης! Αυτό θα το κάνω σύντομα τηλεοπτικά! Το έχω κάνει ήδη σε ραδιοφωνικές εκπομπές στη Θεσσαλονίκη! Απλά θα σας ζητήσω να κάνετε δύο πράγματα!
Α.

Πηγαίνετε σε μια οποιαδήποτε τράπεζα και ζητήστε να σας "χαλάσουν" ένα 500ευρω! Πείτε ότι έχετε ένα από αυτά και θέλετε 10 πενηντάευρα ή 25 εικοσάευρα για να κάνετε κάποιες πληρωμές!
Β.
Πάλι σε μια οποιαδήποτε τράπεζα, ζητήστε από την υπεύθυνη δανείων, να σας εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εξοφλήσετε ολοσχερώς το δάνειό σας που έχετε στην τράπεζα αυτή γιατί κερδίσατε στο Τζόκερ!!! Πείτε στον υπάλληλο ότι έχετε το ποσό σε μια άλλη τράπεζα και επιθυμείτε να προβείτε σε ολοσχερή εξόφληση του δανείου σας με μετρητά!
Στην περίπτωση Α.) ο Ταμίας θα σας διώξει ευγενικά και θα σας πει ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο καθώς οι τράπεζες -με νόμο- απαγορεύεται να "χαλάνε" χαρτονομίσματα! Οχι μόνο 500ευρα αλλά και μικρότερα!
Στην περίπτωση Β.) ο υπάλληλος θα σας ενημερώσει ότι εξόφληση του δανείου σας μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ (και θα επαναλάβει τη λέξη "μόνο") με χρήματα που διαθέτετε σε λογαριασμό τραπέζης του Εξωτερικού!!! Αν δεν έχετε τέτοιο λογαριασμό στο εξωτερικό και τα χρήματα σας είναι σε τράπεζα της Ελλάδας, τότε θα σας πει ευγενικά ότι -με νόμο- δεν μπορείτε να κάνετε τέτοια μεταφορά χρημάτων!!!!
Αν τώρα μερικοί από εσάς, δεν πείθονται, και πιστεύετε ότι λέω "παραμύθια", δεν μένει παρά να δοκιμάσετε σε όποια τράπεζα της χώρας θέλετε και θα διαπιστώσετε ότι έχω απόλυτο δίκιο!

ΥΓ
Αν μετά από αυτό, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η Ελλάς, συναλλάσσεται σε ευρώ, απλά πρέπει να ... ξυπνήσετε!!!
Το νόμισμά μας δεν έχει καμία σχέση με το ευρώ! Είναι κάτι άλλο που απλά ... κράτησε την ονομασία που είχε το νόμισμά μας ως τα μεσάνυχτα της 5ης Ιουλίου 2015!!!
Αυτά...

George Adalis B

http://greek1.blogspot.com/2016/01/blog-post_253.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook#axzz3yjQ93LeW
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη