¨Δύο Πόρτες έχει η Ζωή¨ για την Ρωσία..τα ΣΤΕΝΑ και το ΣΟΥΕΖ.

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/01/vardakas6.png?w=750&h=435¨Δυο πόρτες έχει η ζωή άνοιξα μια και μπήκα σεργιάνισα ένα πρωινό κι ώσπου να `ρθει το δειλινό από την άλλη βγήκα¨ Στέλιος Καζαντζίδης

Οι Πατέρες τα προείπαν, οι γεωπολιτικοί αναλυτές τα προδιέγραψαν και οι ημέρες μας τα περιμένουν.

Οι εξουσιαστές θέλουν να δείχνουν ψύχραιμοι αλλά η καρδούλα τους το ξέρει.

Ο μικρόκοσμος της Ελληνικής μίζερης καθημερινότητας με το οικονομικό και κοινωνικό στραγγάλισμα μας είναι μια ψηφίδα στον σχεδιασμό της Παγκόσμιας ιστορικής ανατροπής που έρχεται στην προσπάθεια των ισχυρών να ξαναμοιράσουν τον κόσμο με καινούργια Γιάλτα τις σφαίρες επιρροής.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 με το κατέβασμα της Ρωσίας στην Συρία .

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί

Α. την εν δυνάμει ίδρυση του Κουρδικού Κράτους ως νέου πλέον γεωπολιτικού συνομιλητή στην περιοχή της διέλευσης των αγωγών στην Μέση Ανατολή .

Β. την κορύφωση των προσφυγικών ροών μέσω του Αιγαίου στην Ευρώπη και την εφαρμογή στην πράξη της θεωρίας του Σάμιουελ Χάντιγκτον «Η σύγκρουση των πολιτισμών», που προκάλεσε το 1993 το άμεσο ενδιαφέρον και σωρεία συζητήσεων.

Κατά αυτήν η συγκρουσιακή θεωρία προϋποθέτει την υπεραπλουστευμένη ύπαρξη δύο ευρύτατων και ισχυρών μετώπων, εκείνου του Χριστιανισμού και εκείνου του Ισλάμ.

Τότε όλοι γελούσαν , σήμερα όλοι κλαίνε.

Γ. Την αναγκαστική έξοδο της Ελλάδος από την συνθήκη του Σένγκεν ως προδρομικό σημείο της εξόδου μας από την Ευρωζώνη συνδυαζόμενο με την αποκορύφωση της υποβόσκουσας ανθρωπιστικής κρίσης που ταλαιπωρεί την χώρα στα χρόνια της κατοχής των μνημονίων.

Δ. η δυναμική και κατακλυσμιαία παρέμβαση της Ρωσίας ακόμα και μέσω της γεωστρατηγικής πλατφόρμας της Κασπίας Θαλάσσης στα πράγματα της Συρίας, του Ιράκ και της Ανατολικής Τουρκίας , όπου κυοφορείται η χώρα της Κουρδίας, από μέρα σε μέρα επιταχύνει την γεωπολιτική κύρωση που σχεδιάστηκε εναντίον της Ρωσίας και είναι το κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου στις περίφημες Συμπληγάδες Πέτρες.

Ε. Λίγες ημέρες πριν την κύρωση αυτή ή ταυτόχρονα θα προηγηθεί η αναμενόμενη Ελληνοτουρκική εμπλοκή στο Αιγαίο με γενεσιουργές αιτίες το Προσφυγικό ( ζώνες ευθύνης αποστολών διάσωσης) και την ΑΟΖ. Διότι δεν αρκεί να κλείσουν μόνο τα Στενά πρέπει να ¨στενέψουν¨ και οι διάδρομοι ναυσιπλοΐας στο Αιγαίο.

ΣΤ. Ουσιαστικά κάποιοι προκαλούν ἠ και παρακαλούν για να κατέβει πιο δυναμικά η Ρωσία στην Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή για να τελεστεί ο από καιρού σχεδιαζόμενος τεμαχισμός και η διάλυση της Τουρκίας…

Για να μπορέσουν οι μεγάλοι και οι ισχυροί γεωπολιτικοί παίκτες να υπογράψουν την ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ δίχως να έχουν στα πόδια τους την Νεοθωμανική Τουρκία.

Ζ. Πριν την διάλυση της Τουρκίας οι μεγάλοι στρατηγικοί πρωταγωνιστές θα θελήσουν να προωθήσουν τις θέσεις τους σε θέσεις γεωπολιτικά κλειδιά, όπως είναι η διώρυγα του Σουέζ και τα Στενά του Ορμούζ , πολύτιμες πύλες για την μεταφορά της ενέργειας παγκοσμίως.

Θ. Μετά το άνοιγμα των ΣΤΕΝΩΝ ο Ρώσος θέλει καθαρό το Αιγαίο για να προκάμει με ταχύτητα να ελέγξει την κρίσιμη για αυτόν Διώρυγα του Σουέζ.

Και ενώ ο Έλληνας θα μαζεύει τα πολύτιμα χόρτα της αγιοτόκου γης του για να επιβιώσει θα παρακολουθεί τον μεν Ρώσο να ανοίγει τις γεωπολιτικές αυτές ΠΟΡΤΕΣ, το δε Ευρωπαίο να ετοιμάζεται στρατιωτικά να φρενάρει την ξέφρενη κάθοδο των Ρώσων.

Αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο όταν η Κωνσταντινούπολη θα είναι Ρωσική. Και ο Ρώσος θα έχει ήδη ανοίξει τις γεωπολιτικές πόρτες των Στενών και του Σουέζ.

Υπάρχει όμως και δεύτερο ημίχρονο που η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Τότε είναι το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ.

Ο Έλληνας θα ζήσει το άνοιγμα της Πνευματικής Μυστικής Πόρτας που βρίσκεται στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ για να συνεχιστεί η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ολάκερης της Ρωμιοσύνης.

¨ΌΤΑΝ ο ΘΡΥΛΟΣ γίνεται πραγματικότητα εμείς επιμένουμε στον ΘΡΥΛΟ¨

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

hellasforce.com
Σχόλια