Κουτσούμπας:«Καρότο και μαστίγιο»...

... η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες...
  O Δημήτρης Κουτσούμπας επέκρινε την κυβέρνηση στο θέμα των αγροτών, λέγοντας, πως, χρησιμοποιεί τη «μέθοδο του καρότου με το μαστίγιο».
«Οι...
αγρότες περιμένουν απαντήσεις. Το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να πει ποια είναι τα ζητήματα που συζητά και με αυτή τη λογική να αποφασίσουν και οι αγρότες  αν θα πάνε ή δεν θα πάνε να συζητήσουν» σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στο Mega.

«Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το μαστίγιο μετά το …καροτάκι» πρόσθεσε.

«Η θεωρία περί ακραίων στοιχείων είναι η μόνιμη επωδός της προπαγάνδας όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων που θέλουν να συκοφαντήσουν και να δυσφημίσουν κάθε κοινωνική κατηγορία που βρίσκεται στο δρόμο και  διεκδικεί το δίκιο της» υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας αναφερόμενος στην «πολυποίκιλη»  σύσταση των μπλόκων των αγροτών.

Σημείωσε επίσης ότι «αρχίζει και αδυνατίζει η κυβερνητική πλειοψηφία αλλά μπορεί να βρει φτερούγες ο κ. Τσίπρας είτε από το κόμμα του Λεβέντη, είτε από το κόμμα του κ. Θεοδωράκη, ακόμα και από ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ παρά τις διαψεύσεις πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Σχόλια