Η ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει την πορεία της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια


http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article3883270.ece/BINARY/w660/astynomia.jpgΜετά τα επεισόδια στο Μοναστηράκι και υπό των φόβο γενικευμένων αναταραχών στο κέντρο της Αθήνας, η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της απαγορεύει κάθε πορεία και συγκέντρωση για το Σάββατο. Πότε κλείνει ο σταθμός του Ευαγγελισμού

Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύει κάθε δημόσια συνάθροιση, πορεία και συγκέντρωση στο κέντρο και στους δρόμους πέριξ αυτού για αύριο Σάββατο 30/1 από τις 06.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Με αφορμή την προγραμματισμένη συγκέντρωση για τα Ίμια από τη Χρυσή Αυγή και έπειτα από τα επεισόδια μεταξύ Γερμανών πολιτών που φέρονται να ανήκουν στην ακροδεξιά και ομάδας αντιεξουσιαστών στο Μοναστηράκι, οι δυνάμεις ασφαλείας αποφάσισαν να απαγορεύσουν κάθε διαδήλωση για λόγους ασφαλείας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 μέχρι και την 24:00 ώρα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών, που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Β. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Β. Κωνσταντίνου) – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Νίκης – δεξιά Καραγιώργη Σερβίας – αριστερά Σταδίου – δεξιά Βουκουρεστίου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – δεξιά Μαρασλή – αριστερά Ι.Δ. Πατέρα – δεξιά Γενναδίου – αριστερά Ιασίου – δεξιά Βλαδήμηρου Μπένση – δεξιά Λ. Β. Σοφίας – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – δεξιά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Β. Όλγας).

Μετά από εντολή της αστυνομίας, κλείνει άλλωστε στις 12.00 το μεσημέρι ο σταθμός του μετρό στον Ευαγγελισμό λόγω συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.

news247
Σχόλια