Ακολουθήστε μας στο Google News

Οι Ουκρανοί κάνουν υπολογισμούς επί χάρτου για τον μεγάλο πόλεμο με την Ρωσία.

http://cdn.topwar.ru/uploads/posts/2016-02/1456637293_1.jpgΑν ξεκινήσει ένας πλήρους κλίμακας πόλεμος μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, οι απώλειες του ρωσικού στρατού, όταν θα περάσει τον ποταμό Δνείπερο, θα ανέρχονται σε 20.000. Οι άνθρωποι, του APU, επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα χάσουν όχι περισσότερους από Ουκρανική «γεράκια» έχουν υπολογίσει την απώλεια του ρωσικού στρατού «σε περίπτωση πλήρους κλίμακας πόλεμο»6000,γράφει η ​​εφημερίδα θέα σύμφωνα με δήλωση της επικεφαλής του τμήματος κοινωνικής και ανθρωπιστικής πολιτικής, του ουκρανικού στρατιωτικού τμήματος ,Βαλεντίνα Fedicheva.

Σύμφωνα με την Fedicheva, τα στοιχεία τα οποία παρουσίασε, υπολογίστηκαν από ειδικούς στα έγκατα του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.


Αν ο εχθρός χρησιμοποιήσει τα πολεμικά του αεροσκάφη,οι ομάδες του στρατού μας που βρίσκονται στα σύνορα θα ξεκινήσουν επίθεση.Οταν τα στρατεύματα θα βρεθούν αντιμέτωπα στον ποταμό Δνείπερο,θα καταστρέψουμε τις χερσαίες δυνάμεις τους,δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ουκρανία έχει κάτι να πολεμήσει.»
Ο Σεργκέι Naryshkin από την κρατική Δούμα, σκέφτεται διαφορετικά.«Νομίζω ότι ο καθένας καταλαβαίνει ότι ένα κράτος με πληθυσμό 40 εκατομ.κόσμο,που έχει κατεστραμμένη οικονομία,και διεφθαρμένους πολιτικούς,θα επιχειρήσει να διεξάγει πόλεμο με τη Ρωσία.Αυτός ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει για 3-4 το πολύ 5 μέρες.


http://topwar.ru/91551-ukrainskie-yastreby-podschitali-poteri-rossiyskoy-armii-v-sluchae-polnomasshtabnoy-voyny.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη