Η Τουρκία έβαλε το Στρατό να πυροβολεί και να σκοτώνει τους Σύρους πρόσφυγες - Αυτούς χρηματοδοτούν οι Βρυξέλλες και θέλουν στην ΕΕ!!!


Οι Τούρκοι σταματούν τους Σύρους πρόσφυγες στα σύνορα βάζοντας τον Στρατό να τους πυροβολεί και να τους σκοτώνει. Σύμφωνα με μία αποκάλυψη-σοκ που έκανε το συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το τελευταίο διάστημα Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 16 πρόσφυγες ανάμεσα τους και τρία παιδιά. Κι αυτά είναι τα επίσημα μόνο στοιχεία.
Με αυτή τη χώρα σύναψε συμφωνία η Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών. Στην Τουρκία δίνει 6 δισεκατομμύρια ευρώ δήθεν για να λάβει μέτρα αποτροπής των προσφύγων. Κι αυτή τους πυροβολεί και τους σκοτώνει. Όταν βέβαια δεν τους στέλνει στην Ελλάδα μαζί με χιλιάδες άλλους λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές.
Που είναι τώρα ο κύριος Μούζνιεκ και η κυρία Μογκερίνι να μιλήσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν κατηγορούσαν την Ελλάδα γιατί πνίγονταν στο Αιγαίο λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που οι Τούρκοι επιχειρούσαν να τους περάσουν με 7 και 8 μποφόρ στα νησιά και έσκιζαν μεσοπέλαγα τις φουσκωτές βάρκες; Σιωπή.
Οι Τούρκοι, όπως αναφέρει το περιοδικό Times επικαλούμενο πηγές του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σκοτώνει τους πρόσφυγες για να μην μπουν στα εδάφη της, εκδικούμενη και για τις συνεχείς νίκες του Άσαντ κατά των τζιχαντιστών, αλλά στα παράλια έχουν μαζέψει 3.000.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες έτοιμους να τους περάσουν στα ελληνικά νησιά.
Και η κατάσταση πλέον με τους εγκλωβισμένους στην Ελλάδα έχει αρχίζει να ξεφεύγει όπως προκύπτει από τα επεισόδια χθες το βράδυ στον Πειραιά, αλλά και τα μαχαίρια που βγήκαν στην Ειδομένη.
Ο συνολικός αριθμός των Σύρων προσφύγων που έχουν δολοφονηθεί από τις τουρκικές συνοριακές δυνάμεις θεωρείται ότι είναι υψηλότερος, όπως τονίζουν Σύροι αστυνομικοί αλλά και ένας Σύρος λαθρέμπορος που ζει στην Τουρκία. Ωστόσο, διευκρίνισαν ότι είναι αδύνατο να υπολογιστεί ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που έπεσαν νεκροί από τουρκικά πυρά εντός συριακού εδάφους στα τουρκοσυριακά σύνορα. 
Οπως αναφέρει το περιοδικό Times επικαλούμενο το Παρατηρητήριο, ένα άνδρας με ένα παιδί δολοφονήθηκαν στο Ras al-Ain στα ανατολικά τουρκοσυριακά σύνορα στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ δύο ακόμη πρόσφυγες πυροβολήθηκαν και έπεσαν νεκροί στο Guvveci στο δυτικό τμήμα των συνόρων. 
Ο Σύρος λαθρέμπορος, μάλιστα, αναφέρει οι πρόσφυγες που διασχίζουν τα τουρκοσυριακά σύνορα τώρα είτε «θα σκοτώνονται, είτε θα αιχμαλωτίζονται». Και πρόσθεσε: «Τούρκοι στρατιώτες που συνήθιζαν να βοηθούν τους πρόσφυγες, μεταφέροντάς τους τις βαλίτσες τους, τώρα τους πυροβολούν».
Κατά τον ίδιο, οι πιο τυχεροί είναι αυτοί που πυροβολούνται από την τουρκική πλευρά των συνόρων και αυτό γιατί μεταφέρονται σε τουρκικά νοσοκομεία όπου περιθάλπονται και εν συνεχεία παραμένουν στη χώρα. 
Αυτή η κατάσταση στα τουρκοσυριακά σύνορα φαίνεται ότι ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά τις έντονες πιέσεις που άσκησε η Δύση στην Τουρκία για περιορισμό των προσφυγικών ροών προς την ΕΕ. Κι αυτό δείχνει πώς οι Τούρκοι σκέφτονται να υλοποιήσουν τη συμφωνία με την Ε.Ε.

ΠΗΓΗ
Σχόλια