ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – Η ασφαλιστική ενημερότητα και το δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/04/%CE%9F-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-657x3601.jpgΜια άγνωστη δικαστική περιπέτεια της οικογένειας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έφερε σήμερα στο φως το newsbomb.gr.

Μια ιστορία που όπως γράφει εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες επί 4 περίπου χρόνια και κορυφώνεται εντός των ημερών, δεδομένου ότι μέσα στο Μάιο έχει οριστεί δικάσιμος.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε. συμφερόντων του αδελφού του πρωθυπουργού κ. Δημήτρη Τσίπρα και της αδελφής του Ζαννέτ, επιχείρησε να πάρει ένα δημόσιο έργο με

πλαστή ενημερότητα, για να κερδίσει ένα έργο του Δημοσίου 1,1 εκατ. ευρώ.

Όπως γράφει το newsbomb.grη εν λόγω υπόθεση μέσα στις επόμενες ημέρες θα φτάσει στο ακροατήριο και συγκεκριμένα στο νησί τη Μυτιλήνης, κάτω από θολές συνθήκες.

Η κατηγορία αφορά στον αδελφό του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα και σχετίζεται με τη χρήση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.

Μια ενημερότητα η οποία όμως καταγγέλθηκε από την πλευρά της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ότι χρησιμοποιήθηκε για την ανάληψη Δημόσιου έργου.

Αντιθέτως, η αδελφή του, Ζαννέτ, εξαιρείται των ευθυνών της χρήσης πλαστών εγγράφων όπως άλλωστε και ο εξάδελφος του πρωθυπουργού και συμμετέχων στην εταιρεία κατά ο

παρελθόν, Γιώργος Τσίπρας του Ηρακλή, νυν Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΞ.


ΠΗΓΗ
Σχόλια