Ο απόλυτος εφιάλτης των σκοπιανών… ¨να ζοριστούν τυχόν οι Έλληνες και ¨να ανοίξουν¨ τον διάδρομο των Δυτικών Βαλκανίων για τους πρόσφυγες¨

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/04/cf86cf89cf84cebf-2.png?w=750

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μας μεταφέρθηκαν από σκοπιανό τουρίστα σε πρακτορείο λεωφορείων .
-Αυτό φοβόμαστε…
να ζοριστούν τυχόν οι Έλληνες και ¨να ανοίξουν¨ τον διάδρομο των Δυτικών Βαλκανίων από εμάς για τους πρόσφυγες.
-Αυτός είναι και ο μόνιμος εφιάλτης μας παρόλο που η χώρα σας( Ελλάδα) σέβεται τις διεθνείς συμβάσεις και τις κοινές αποφάσεις που ελήφθησαν.
Φυσικά αυτό του το επιβεβαίωσα.. όμως ο ίδιος συνέχισε

-με αυτή την αγωνία ζούμε από την ημέρα που άρχισαν να στοιβάζονται οι πρόσφυγες στην μεθοριακή γραμμή στην Ειδομένη.
-αν κάτι γίνει στην Ελλάδα, πολλά θα συμβούν μετά και σε εμάς.
Και ο φοβικός μονόλογος του σκοπιανού τελείωσε και άρχισαν οι δικές μου απορίες μέχρι σήμερα που ένα γεγονός έρχεται να μου επιβεβαιώσει τις φοβίες-εφιάλτες των γειτόνων.
¨Ελληνικά μαχητικά F-16, Chinook και Απάτσι ΑΗ-64 παραβίασαν τον Σκοπιανό εναέριο χώρο υποστηρίζουν Σκοπιανοί την επαύριο της εισόδου χερσαίων δυνάμεων των Σκοπίων στο ελληνικό έδαφος.

Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο υποστηρίζουν οι Σκοπιανοί πως ελληνικά εναέρια μέσα μπήκαν στον εναέριο χώρο των Σκοπίων και γι αυτό έφεραν τα ελικόπτερά τους μέχρι την Αριδαία .
Στις 10/4 είχαμε την εισβολή της Σκοπιανής Αστυνομίας και του Στρατού σε ελληνικό έδαφος. Συγκεκριμένα, λάθρο και προσφύγες είχαν αρχίσε πετροπόλεμο κατά των Σκοπιανών, κατέστρεψαν ένα όχημα τους, ξήλωσαν τον φράχτη και πέρασαν δεκάδες προς τα Σκόπια.
Τότε οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και του Στρατού των Σκοπίων που βρίσκονταν πίσω από την διπλή περίφραξη πέρασαν μπροστά από τον φράχτη και σε σχηματισμό μάχης προσπάθησαν να τους απωθήσουν εξαπολύοντας εναντίον του πλήθους χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης αλλά και πλαστικές σφαίρες .του Βασίλη Καπούλα 24/04/2016 pronews.gr/portal



Greece: Macedonia investigating whether Greek jets violated airspace

Είναι να μην έχουν εφιάλτες οι γείτονες σκοπιανοί.

Και μόνο ο ήχος από τις τουρμπίνες των πολεμικών αεροσκαφών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας μπορεί να αποψιλώσει τα παραπανίσια συρματοπλέγματα που έβαλαν στην μεθόριο οι σκοπιανοί .

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

hellasforce
Σχόλια