Χάνουμε τον Καρανίκα, στοπ...



Ρώτησα έναν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού (πιο στενό δεν γίνεται) αν ο κ. Τσίπρας είναι ικανοποιημένος...
από τα καμώματα του συμβούλου Νίκου Καρανίκα: «Οχι βεβαίως» μου απάντησε κοφτά. Και γιατί τότε τον διατηρεί και μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου; Ξαναρώτησα: «Δεν είναι πια στο Μέγαρο Μαξίμου, ποτέ δεν ήταν» ήταν η απάντηση: «Μα πώς; Αφού τον είδαν αρκετοί εκεί να εργάζεται στο υπόγειο, κάτω ακριβώς από το πρωθυπουργικό γραφείο» παρατήρησα: «Είχε έλθει μια-δυο φορές και όσοι τον είδαν τυχαίως τον είδαν εκεί, το γραφείο του είναι αλλού».

Εν πάση περιπτώσει το θέμα δεν είναι πού είναι το γραφείο του κ. Καρανίκα, αλλά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καρανίκα: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για να φύγει. Αθόρυβα θα γίνει αυτό, όχι εν θερμώ, φεύγει οσονούπω» απάντησε, υπενθυμίζοντάς μου ότι ο κ. Καρανίκας είχε παλαιότερα δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη προτού γίνει πρωθυπουργικός σύμβουλος. Μου είπε βέβαια ότι στην Αριστερά δεν υπάρχουν απολύσεις. Αλλά όταν είπα το ανέκδοτο που κυκλοφορεί για τον Καρανίκα, ότι «έχουμε έναν Πρωθυπουργό που είναι φίλος του Καρανίκα», απάντησε ότι το γνωρίζει αυτό κ. Τσίπρας και γελάει όταν το ακούει.


ΒΗΜΑτοδοτης
Σχόλια