Μητσοτάκης: Στο Eurogroup ο Τσίπρας τα έδωσε όλα...

Μητσοτάκης: Στο Eurogroup ο Τσίπρας τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα
...και δεν πήρε τίποτα...

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. «Στο Eurogroup τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα. Πέρασε κάτω από τον πήχη...
που ο ίδιος έθεσε» ανέφερε ο πρόεδροςτης ΝΔ, αντιπαραβάλλοντας την πολιτική του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 37 χρόνια υπέγραφε τη Συμφωνία Ένταξης της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

«Χαρακτηρίζουν τα μέτρα που οι ίδιοι ψήφισαν ως άδικα και αντισυνταγματικά. Και τολμούν να παραμένουν στη θέση τους» επισήμανε και πρόσθεσε: «Η απόσταση μεταξύ του απομονωμένου κ. Τσίπρα και της κοινωνίας μεγαλώνει περισσότερο κάθε μέρα» τόνισε. «Ο Μανώλης Γλέζος έχει πει: ‘‘Ζητώ συγγνώμη από τον λαό που εμπιστεύτηκα τον Τσίπρα’’.Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Αλέκος Αλαβάνος, όλοι του γύρισαν την πλάτη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε δε ότι «δεν συμφωνώ με την στρατηγική του ώριμου φρούτου». «Το φρούτο έχει ήδη σαπίσει. Και στη σήψη του δεν πρέπει να παρασύρει τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η ΝΔ κατάφερε τη μεγαλύτερη δημοσκοπική ανατροπή των τελευταίων ετών. «Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες έχουν αυξημένες προσδοκίες από μας» ενώ έκανε έμμεση αναφορά και στον Γιώργο Κυρίτση επαναλαμβάνοντας ότι "όλοι οι Έλληνες, είτε ψήφισαν ΝΑΙ είτε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, έχουν γονατίσει από τα μέτρα Τσίπρα".

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι "εταίροι γίνονται δυστυχώς πιο απαιτητικοί λόγω της αναξιοπιστίας Τσίπρα, και ότι ο δημοσιονομικός κόφτης είναι το τίμημα αυτής της έλλειψης εμπιστοσύνης".
Σχόλια