Φθιώτιδα: Άνοιγε αυτοκίνητα κολυμβητών στις παραλίες...

Φθιώτιδα: Άνοιγε αυτοκίνητα κολυμβητών στις παραλίες
Ο 36χρονος προκαλούσε σημαντικές ζημιές στα αμάξια σπάζοντας τα τζάμια ή τον ομφαλό της κλειδαριάς για να κλέψει ό,τι έβρισκε μέσα
Τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγά που...
άφηναν οι ιδιοκτήτες τους σταθμευμένα στις παραλίες της Φθιώτιδας έβαζε στο μάτι ένας 36χρονος, ο οποίος τους προκαλούσε σημαντικές ζημιές σπάζοντας τα τζάμια ή τον ομφαλό της κλειδαριάς για να κλέψει ό,τι έβρισκε μέσα.

Ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Αχινού Φθιώτιδας από αστυνομικούς του τμήματος Στυλίδας, οι οποίοι ερευνούσαν τις απανωτές καταγγελίες για κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στην Παραλία Ραχών. Στον έλεγχο που του έκαναν, βρήκαν πάνω του διάφορα έγγραφα, τα περισσότερα εκ των οποίων είχε κλέψει τα ξημερώματα της Παρασκευής από ένα αγροτικό φορτηγάκι στη Στυλίδα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκαν άλλες έξι διαρρήξεις οχημάτων που ο δράστης είχε διαπράξει από τις 3 ως τις 20 Ιουνίου χρηματικά ποσά ύψους 2.400 ευρώ και διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα. Ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή και διακεκριμένες κλοπές και φθορές, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δραστηριότητά του.


protothema.gr
Σχόλια