Βάζει λουκέτο το "Floral" της πλατείας Εξαρχείων...

Βάζει λουκέτο το Floral της πλατείας Εξαρχείων
Μετά από επτά χρόνια ζωής και λειτουργίας στην πλατεία Εξαρχείων, το Floral κατεβάζει ρολά, όπως έγινε γνωστό μέσα από... τη σελίδα του ξεχωριστού αυτού χώρου τέχνης και πολιτισμού στο Facebook.

«Το FLORAL–ανεξάρτητα από τη θέληση του – κλείνει τον κύκλο του στην Πλατεία Εξαρχείων, σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη και ελπίζει να σας λείψει», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε για το γνωστό στέκι της πλατείας Εξαρχείων.

Η ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στο Facebook:

«Το FLORAL μόλις συμπλήρωσε 7 χρόνια ζωής και λειτουργίας στην Πλατεία Εξαρχείων.

Είμαστε ευτυχείς γιατί μέσα στα 7 χρόνια, σε συνθήκες σκληρής οικονομικής κρίσης και σε μια περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες, μπορέσαμε να αναβιώσουμε και να επεκτείνουμε το μύθο του- 83χρονου πλέον- ιστορικού FLORAL.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί παρουσιάσαμε πάνω από 300 βιβλία σ’ ένα μεγάλο κοινό, οργανώσαμε δεκάδες συζητήσεις, ποιητικές βραδιές, προβολές ταινιών, φιλοσοφικα-κοινωνικά-πολιτικά σεμινάρια και αφιερώματα.

Κορυφαία υπήρξαν τα αφιερώματα στην Οικονομική Κρίση και τις αιτίες της, όπως και στην Μπλε Πολυκατοικία και το μύθο της.
Διοργανώσαμε πάνω από 1000 συναυλίες, μουσικές παραστάσεις, πάρτυ και χορευτικές βραδιές! Είμαστε χαρούμενοι γιατί πολλά μουσικά συγκροτήματα ξεκίνησαν από εδώ την καριέρα τους.

Φιλοξενήσαμε με αγάπη και φροντίδα δεκάδες χιλιάδες φίλους, τα ραντεβού και τις συζητήσεις τους, την αγχωμένη προετοιμασία των φοιτητών για τις εξετάσεις τους, την εργασία συγγραφέων, ποιητών και σεναριογράφων που δούλεψαν τα κείμενα τους.

Γίναμε μάρτυρες και συμμέτοχοι μιας ταραγμένης και ιδιόρρυθμης, αλλά ζωντανής και ενδιαφέρουσας γειτονιάς.

Το FLORAL–ανεξάρτητα από τη θέληση του – κλείνει τον κύκλο του στην Πλατεία Εξαρχείων, σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη και ελπίζει να σας λείψει.

Εμάς πάντως θα μας λείψετε!»

floral
Σχόλια