Η ΝΔ, ο Παπαδημούλης και ο... Ραχόι...

Με... ευχαρίστηση υποδέχτηκαν στη Νέα Δημοκρατία τη νίκη του Μαριάνο Ραχόι στις ισπανικές εκλογές, ενώ δεν παρέλειψαν να...
αφήσουν αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ και να στρέψουν τα βέλη και προς τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Η καθαρή νίκη στην Ισπανία του Μαριάνο Ραχόι αποτελεί απάντηση στο λαϊκισμό. Την ίδια στιγμή η καθαρή ήττα των Podemos δείχνει ότι οι πολίτες της Ευρώπης γυρίζουν την πλάτη σε όλους όσοι πολιτεύονται με ψεύτικες υποσχέσεις» αναφέρει η ανακοίνωση από τη Συγγρού.

Η Νέα Δημοκρατία, πάντως, στρέφει τα βέλη της και προς τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος βιάστηκε να στείλει συγχαρητήρια στο Podemos.

«Και κάτι τελευταίο: αναρωτιόμαστε που βρίσκεται αλήθεια σήμερα ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει για την δήθεν επιτυχία των Podemos. Λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε».

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έγραψε στο Twitter «οι Ισπανοί έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στον λαϊκισμό. Στους δύσκολους καιρούς οι πολίτες αναζητούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Καλημερα!».


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, πάντως, παραδέχθηκε το λάθος του να δώσει συγχαρητήρια στο Podemos και θύμισε στη Νέα Δημοκρατία το... 2000.





efsyn.gr
Σχόλια