Βροχερός καιρός και υψηλές θερμοκρασίες...

Βροχερός καιρός και υψηλές θερμοκρασίες
Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου, στη Θράκη και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αναμένονται αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, όμως από...
τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές καθώς και κάποιοι όμβροι και καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο κατά τόπους έως ισχυροί.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 33 και στην Κρήτη από 19 έως 31.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς
Σχόλια