Ένταση με το «καλημέρα» στο Εφετείο...

Ξεκινάει σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών. Στη διάρκεια της εισόδου στην ειδική αίθουσα του Εφετείου δημιουργήθηκε ένταση δεδομένου ότι...
όλοι οι παράγοντες της δίκης περνούν από την ίδια πόρτα και αναπόφευκτα βρέθηκαν μαζί τα μέλη της οικογένειας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα και οι κατηγορούμενοι με τους υπερασπιστές τους.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την πολύμηνη καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής και το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα, στις αρχές Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μεταφερθεί η δίκη σε αίθουσα του Εφετείου και να διεξαχθεί κανονικά.

Στην τελευταία συνεδρίαση στον Κορυδαλλό ο μάρτυρας Νίκος Μαντάς αναγνώρισε στο δικαστήριο τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, Μιχάλαρο, τον Αγγο και φυσικά τον Ρουπακιά, που πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο τη νύχτα της άγριας δολοφονίας.

Έξω από το Εφετείο το αντιφαστιστικό κίνημα έχει καλέσει σε συλλαλητήριο, ενώ σε αυτό συμμετέχουν συνδικάτα, φορείς και οργανώσεις της Αριστεράς, όπως η ΑΔΕΔΥ, η ΚΕΕΡΦΑ, η ΠΕΝΕΝ, η ΠΟΣΠΕΡΤ, η Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας, κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

efsyn.gr
Σχόλια