Τρόμος σε πτήση της Singapore Airlines...

...Το αεροπλάνο έπιασε φωτιά στην αναγκαστική προσγείωση...
Αρχικά οι επιβάτες της πτήσης SQ368 από Σιγκαπούρη προς Μιλάνο πανηγύρισαν όταν το αεροσκάφος...
άγγιξε τον διάδρομο προσγείωσης

Στιγμές τρόμου έζησαν οι 241 επιβάτες πτήσης της Singapore Airlines όταν κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης έπιασε φωτιά το φτερό του αεροσκάφους.

Αρχικά οι επιβάτες της πτήσης SQ368 από Σιγκαπούρη προς Μιλάνο πανηγύρισαν όταν το αεροσκάφος άγγιξε τον διάδρομο προσγείωσης. Δευτερόλεπτα αργότερα όμως οι κραυγές χαράς μετατράπηκαν σε κραυγές τρόμου όταν επιβάτες διαπίστωσαν ότι το ένα από τα δύο φτερά είχε αρπάξει φωτιά.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης ακολούθησαν λεπτά αγωνίας με τους επιβάτες να παρακολουθούν από το εσωτερικό του αεροσκάφους την προσπάθεια των πυροσβεστών να σβήσουν τις φλόγες χρησιμοποιώντας νερό και επιβραδυντικό αφρό.

«Ήταν αγωνιώδη αυτά τα πέντε λεπτά. Ήμασταν τόσο κοντά στο θάνατο» έγραψε ένας από τους επιβάτες στον λογαριασμό του στο Facebook ανεβάζοντας ένα βίντεο 49 δευτερολέπτων με τις φλόγες να έχουν καλύψει το φτερό του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με την Singapore Airlines η φωτιά εκδηλώθηκε στο δεξιό κινητήρα μετά από μια προειδοποίηση για διαρροή λαδιού που υποχρέωσε τους πιλότους να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης δύο ώρες μετά την αναχώρηση της πτήσης για Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας