Ψηφίζοντας γιὰ νὰ μὴν ἔλθουν οἱ …χειρότεροι!!!

Ψηφίζοντας γιὰ νὰ μὴν ἔλθουν οἱ ...χειρότεροι!!! 
Θα μας φάτε στην μάπα όπως είμαστε, δεν θα σας κάνουμε την χάρη να αλλάξουμε στο παραμικρό, καταλάβετε επιτέλους ποιοι είναι τα αφεντικά, επειδή αν δεν το καταλάβετε και δεν ψηφίσετε την διεφθαρμένη μέγαιρα και δεν θέλετε να μας φάτε στην μάπα θα βγεί ο Τράμπ και θα σας κάνει ντα.

Θα μας φάτε στην μάπα όπως είμαστε, επειδή αν δεν μας φάτε θα βγει η Λεπέν και θα σας κάνει ντα.

Θα μας φάτε στην μάπα όπως είμαστε, επειδή αν δεν μας φάτε θα έρθουν οι ξενοφοβικοί του AfDκαι θα σας κάνουν ντα.

Θα μας φάτε στην μάπα όπως είμαστε και θα φάτε και την Βούλτεψη, επειδή αν δεν μας φάτε θα έλθει ο Τσίπρας και θα σας κάνει ντα.

Μέχρι εκεί μπορούν να κάνουν πολιτική οι ρεαλιστές διεθνώς. Εκβιάζοντας και απειλώντας το πόπολο. Θα μου πείτε, που τους βρίσκουν πάντα τόσους πολλούς μπαμπούλες; Μα τους γεννούν οι ίδιοι, χωρίς να το θέλουν. Το αντίπαλο δέος σε ένα παράλογο είναι πάντα ένα άλλο παράλογο.

Και το συγκαλυμμένο έλλειμμα δημοκρατίας και ο μεταμφιεσμένος αυταρχισμός του αυτοαναφορικού, αυτονομημένου από τις κοινωνίες συστήματος, που κυριαρχεί πλέον διεθνώς, οδηγεί τους πολίτες να αναζητήσουν την αυθεντική, αρετουσάριστη έκφρασή του.

Οι πολιτικές τάσεις δεν γεννώνται εν κενώ για να προσγειωθούν κάποιο ωραίο πρωί σε ανυποψίαστες χώρες. Δημιουργούνται και ωριμάζουν μέσα σε αυτές αλληλεπιδραστικά. Ένα είναι το νόμισμα. 

Εξαρτάται από ποια πλευρά θέλεις ή μπορείς να το κοιτάξεις.


Θέμης Καζαντζίδης

εἰκόνα


filonoi.gr
Σχόλια