Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ που προσπαθούν να κρατήσουν ΚΡΥΦΟ… Μέχρι ΤΩΡΑ!!!

1
Από τη Lisa Haven
 
Κρυμμένο σε έναν άκρως απόρρητο λαβύρινθο, βρίσκεται ένα από τα πιο καταπληκτικά μουσεία σε όλη την ιστορία, το μουσείο της CIA. Αν και όχι σε δημόσια θέα, πέντε εκθέματα λαμποκοπούν στις αίθουσες του μουσείου, και αφορούν σύνεργα του πραγματικού πολέμου και κατασκοπευτικά gadget που χρονολογούνται από το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το μουσείο περιέχει ένα εθνικό αρχείο για τη συλλογή, διατήρηση, τεκμηρίωση και έκθεση των «έξυπνων» αντικειμένων, τον πολιτισμό και την ιστορία. Επί του παρόντος, περίπου 3.500 αντικείμενα που τηρούνται σε καταπίστευμα για τον αμερικανικό λαό. Γι’ αυτή την άκρως απόρρητη εγκατάσταση, κλειστή για το κοινό, έχουν μοιραστεί κάποιες πληροφορίες online σε ιδιωτικές περιηγήσεις με ορισμένες «εγκεκριμένες» ομάδες.

Αντικείμενα στην οθόνη περιλαμβάνουν το AK-47 που βρέθηκε δίπλα στο σώμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν, το mock-up της ένωσης του Πακιστάν ο φορέας που χρησιμοποιείται για να προγραμματίσουν την επιτυχή επίθεσή τους, υδρόβια ρομποτική τεχνολογία, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πολλά άλλα!

Εδώ είναι η… μαγευτική έκθεση …



2
3
4
5

hellasforce.com

Σχόλια