Η πρώτη χώρα που θα τσιπαριστούν οι πολίτες της θα είναι η Ελλάδα

ΤΣΙΠ

Ξέραμε ότι θα ερχόταν αυτή η αηδιαστική στιγμή. Ξέραμε οτι όταν ένας ολόκληρος λαός εξακολουθεί να είναι μουδιασμένος λες και τον κυνηγάνε όλοι οι πεθαμένοι συγγενείς του και αυτός τρέχει να κρυφτεί από τον φόβο του….

Οι κεντρικοί τραπεζίτες για λογαριασμό των αφεντικών τους έχουν τον Έλληνα πολίτη πλήρως υπό τον έλεγχο τους. Τον θέλουν στην ουρά ημέρες ολόκληρες για να πάρει τα λίγα λεφτουδάκια του που και αυτά του τα μείωσαν…. Ο νεοέλληνας ένας προδομένος λαός από τους πολιτικούς επιστάτες του πήρε αυτόν το μήνα λιγότερη σύνταξη και λιγότερα επιδόματα…. και όμως και ο παπούς με ή χωρίς το φανελάκι περιμένει υπομονετικά στην ουρά για να πάρει την μειωμένη σύνταξη του χωρίς να γνωρίζει ότι σε λίγο καιρό θα πάρει ακόμη λιγότερα!!!

Μέχρι να δεχθεί το τελειωτικό μέτρο των τραπεζιτών…. και μετά από όλες τις μειώσεις που δέχθηκε…. για να πάρει όσο το δυνατόν συντομότερα την μεγαλύτερη λύση για να μην στέκεται στις ουρές μπροστά από τις τράπεζες!!! Την μεγάλη λύση όλων του των προβλημάτων θα την δεχθεί για να απαλλαγεί από τις ουρές για την μειωμένη στο έσχατο σύνταξη του….

Το τσιπάρισμα δεν θα το αρνηθεί ούτε ο παπούκας εν όψη των διευκολύνσεωνι….!!! με την λογική που ακολουθεί αυτός ο εξαθλιωμένος υπνωτισμένος λαός …δεν θα αρνηθεί κανείς και όπως τον έμαθε η Αποκάλυψη έρχεται η αληθινή λύτρωση του….διότι αυτή η στιγμή θα είναι αποκαλυπτική για τον μοναδικό λαό που εφευρέθηκε στα μέτρα του το Κάπιταλ Κοντρόλ!!!

Αν κάποιος παππούς διαθέτει κανα μικρό κεφάλαιο, είναι προφανώς επικίνδυνος για την πολιτική του ηγεσία…. για να τον καταφέρουν να τσιπαριστεί ώστε να τον κρατούν εξαρτημένο όπως τους άλλους που δεν θα έχουν τσακιστή δεκάρα…. η κουμμουνιστική απελευθερωτική κυβέρνηση θα του πάρει τις τελευταίες δεκάρες για να τον τσιπαρει και ως εκ τούτου να τον κρατάει υπό έλεγχο. Ο παππούς και η γιαγιά ευτυχώς δεν έχουν πολλά χρονάκια ζωής μέσα στην άγια ευημερία που οι πολιτικοί του τον οδήγησαν…. Για αυτό δύσκολα θα τον ελέγξουν και δύσκολο να τον αναγκάσουν να τσιπαριστεί…

Όμως….το εύκολο θύμα θα είναι οι νεότεροι νεοέλληνες που για την δική τους ασφάλεια και την διευκόλυνση τους…. οι τραπεζίτες του Ιησουίτη Ντράγκι έχουν τη λύση έτοιμη…. το ευεργετικό Τσιπ για όλες τις διευκολύνσεις…. και από απόσταση!!!

Ο φτωχός και ο πλούσιος στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα πάρει το «βασικό εισόδημα» του πληρωμένο από την ελληνική κυβέρνηση….. μέσω του τσιπ που θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα όλων των Ελλήνων…. και όλοι τους θα είναι πρόθυμοι στην διευκόλυνση που θα παρέχεται…. κανείς δεν θα περιμένει στην ουρά να πάρει τα λίγα ευρουλάκια των κάπιταλ κοντρόλ…. σαν πρόθυμος πολίτης και με απόδειξη…

Ο νεοέλληνας είναι το μεγαλύτερο πείραμα της Νέας Τάξης και σαν καλός και υπάκουος σκλάβος θα αμειφθεί ανάλογα για την συνεργασία που παρέχει στους τραπεζίτες… το μπόνους για το τσιπάκι θα είναι εκτός της διευκόλυνσης που του παρέχει η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση από απόσταση χωρίς τις καταραμένες ουρές των κάπιταλ κοντρολ… η μηνιαία έκπτωση των 5% για κάθε λογαριασμό…

Πόσοι άραγε θα πάρουν το τσιπ εθελοντικά;;; Ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας;;;


ΚΟΡΑΞ

katohika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας