Οι διαπραγματεύσεις για την TTIP συνεχίζονται!

sos-deite-tin-kolasi-pou-etoimazoun-parakalo-diadoste-na-enimerothei-o-kosmos-670x400

Κανένας από εμάς δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ακριβές περιεχόμενο της συμφωνίας TTIP που ετοιμάζεται να υπογραφεί μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ε.Ε. Μία συμφωνία που θα δημιουργήσει υποχρεώσεις στους πολίτες της Ε.Ε , που θα τους εκθέσει στις δυνατότητες τεράστιων πολυεθνικών και που θα παραδώσει εξουσίες θεσμικών οργάνων σε ιδιωτικούς οργανισμούς. (άρθρο)

Παρόλο που ΟΥΤΕ 1 στους 100.000 πολίτες γνωρίζει τι και γιατί συζητούν να υπογράψουν διαβάζουμε ότι τα Κράτη Μέλη έδωσαν εντολή (!) να προχωρήσει η υπογραφή αυτής της συμφωνίας. 



Συμπτωματικά πάντα τη στιγμή της υπογραφής αυτής της τεράστιας οικονομικής συμφωνίας στην Ευρώπη έχουμε Επίτροπο Οικονομικών τον περιούσιο Moscovici και στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν Υπουργό Οικονομικών τον περιούσιο Jack Lew. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά και να διαλυθεί το σχέδιο. 

Δεν υπάρχουν καθόλου οργανωμένες αντιδράσεις γιατί απλά δεν έχουμε ιδέα για το περιεχόμενο της Συμφωνίας. 

Αυτή είναι η «Δημοκρατική» Ευρώπη, όπου οι πεφωτισμένοι λαμβάνουν αποφάσεις για όλους εμάς τους άχρηστους ... που πέρα από το να πληρώνουμε όλους τους παράνομους φόρους που επινοούν δεν έχουμε καμία άλλη δουλειά με τις αποφάσεις που παίρνονται στο όνομά μας,στα σκοτεινά γραφεία των Βρυξελλών. 

Αυτά θα μας συμβαίνουν ολοένα και συχνότερα στο εξής ...λόγω του ότι συνηθίσαμε και θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να αποφασίζουν για εμάς ...κάποιοι Ευρωπαίοι που ψηφίστηκαν , από κάποιους Έλληνες που εμείς ψηφίσαμε χαλαρά ....μια συνηθισμένη Κυριακή.


Σ,Σ,
 
 
Σχόλια