Ακολουθήστε μας στο Google News
Συνεχής Ενημέρωση: ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Κατάπτυστο κείμενο αναρχικών σε βάρος γονέων – ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;


Όμως μια σπίθα χρειαζόμαστε και τότε θα τα πούμε από άλλο μοτίβο….


ΛΑΘΟΣ! Δεν είναι "κατάπτυστο κείμενο"... 
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ  ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ INDYMEDIA.
Οι κυράτσες της "δικαιοσύνης", ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;;;
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (λέμε και καμιά μαλακία για να γελάσουμε), ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ;;;;
Μήπως πρέπει να πάρει εντολή από την... μαντάμ δικαιοσύνη;Δεν μπορεί τώρα... συνουσιάζεται με τον Τσίπρα, τον Τόσκα, τον  Φίλη και τ' άλλα... παιδιά...
ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΞΩ.

Καλλιόπη Σουφλή


Κατάπτυστο κείμενο αναρχικών σε βάρος γονέων - ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;


Οι άπλυτοι αναρχοαυτόνομοι καλούν τους ομοϊδεάτες τους να «ΦΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ» στους γονείς που ψηφίζουν κατά τις φοίτησης παιδιών μεταναστών στα σχολεία


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων προωθούν με νύχια και με δόντια οι προβοκάτορες του κράτους των Εξαρχείων.

Με χθεσινή ανάρτηση στο indymedia athens, τον ιστότοπο δικτύωσης τους, που φιλοξενείται με κρατικές δαπάνες σε σερβερ του πολυτεχνείου, καλούν τους ομοϊδεάτες τους να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε βάρος των Ελλήνων γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου Φιλιππιάδες, επειδή ΟΜΟΦΩΝΑ ψήφισαν να μην δεχθούν παιδιά μεταναστών στο σχολείο τους.
Καταργούν δλδ την δύναμη της δημοκρατίας μόνο και μόνο για να υπηρετήσουν τους σκοπούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Σόρος και των αφεντικών που πληρώνουν τα τεράστια πάγια έξοδα τους (ναρκωτικά, βενζίνες, ποτά, όπλα, χειροβομβίδες, καδρόνια, κροτίδες, μολότωφ κλπ).

Σε μια κατάπτυστη ανάρτηση δίνουν μάλιστα και τα στοιχεία των γονέων, χαρακτηρίζοντας μια ολόκληρη περιοχή της χώρας ως φασιστική και τους ανθρώπους ως «μισάνθρωπους δίποδους φασίστες» όπως χαρακτηριστηκά λένε.

«Αυτά είναι τα ονόματα των μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Φιλιππιάδας. 

Ως γνωστόν, αυτοί οι μισάνθρωποι δίποδοι φασίστες τόλμησαν να βγάλουνε “κείμενο” που έσταζε μίσος για τους/τις μετανάστ(ρι)ες και τα παιδιά τους, τα οποία δεν ήθελαν στο κωλοσχολείο τους. Ορίστε τα ονόματα τους και ας τα χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θεωρεί ότι τους αρμόζει».
 

Φυσικά το κείμενο είναι πούστικα γραμμένο για να μην προκύπτουν ποινικά αδικήματα. 
«Να το «χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θεωρεί ότι τους αρμόζει», με άλλα λόγια «τραβάτε και κάψτε τους…».

Καλούμε όλες τους ΕΛΛΗΝΕΣ να προστατεύσουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ τους συμπατριώτες μας ανά την ΕΛΛΑΔΑ που συνειδητά πλέον επιλέγουν την συμπεριφορά που προστάζει το Σύνταγμα. Το ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!

ΥΓ Έχω κατ΄επανάληψη δηλώσει ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να μην πολώνω αυτό το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που επίτηδες καλλιεργούν οι αριστεροί και φυσικά προβοκάρει η κυβέρνηση με την μη αντίδραση και την ανεξέλεγκτη δράση των αναρχικών.

Όμως μια σπίθα χρειαζόμαστε και τότε θα τα πούμε από άλλο μοτίβο….

Κατάπτυστο κείμενο αναρχικών σε βάρος γονέων - ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; - Εικόνα1
 

e-koutsobola.gr
Πηγή

attikanea.blogspot.gr 
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη