Απογοητευμένα τα πρόβατα της χώρας από τον αποκλεισμό Καλογρίτσα

Τα όνειρα τους να γκρεμίζονται σε μία νύχτα είδαν τα αμνοερίφια της χώρας μετά τον σημερινό αποκλεισμό του επιχειρηματία Γιάννη Καλογρίτσα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Πένθιμη ήταν η ατμόσφαιρα στα βοσκοτόπια της επικράτειας μετά το άκουσμα της είδησης, ενώ δεν ήταν λίγα τα πρόβατα που εξέφρασαν την βαθιά απογοήτευση τους για τις εξελίξεις.

«Είχαμε μια ελπίδα να δούμε έναν δικό μας άνθρωπο να πηγαίνει μπροστά, έναν άνθρωπο που ξέρει τις δυσκολίες του να είσαι πρόβατο» είπαν κάποια από τα πρόβατα στο βοσκοτόπι της Ιθάκης που δέχτηκαν να μιλήσουν στις κάμερες.

Τα αμνοερίφια περιέγραψαν τις ώρες αγωνίας που έζησαν από το πρωί που άκουσαν τις φήμες για τον αποκλεισμό του επιχειρηματία.

«Μέχρι την τελευταία στιγμή πιστεύαμε ότι θα γινόταν κάποιο θαύμα, ότι θα μαζέψει από δω κι από κει τα 300 ευρώ που έβγαζε κάθε χρόνο. Είπαμε κι εμείς χαλάλι να δοθεί το βοσκοτόπι μας, θα μας δώσει δουλειά στο κανάλι. Αλλά δεν τα κατάφερε. Ποιος ξέρει, ίσως τα είχε μέσα σε κείνους τους μεταλλικούς κουμπαράδες του ταμιευτηρίου που δεν ανοίγουν με τίποτα.»

Πάντως, όπως λένε, αρνούνται να πιστέψουν ότι ο επιχειρηματίας είχε πει ψέματα. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είπε ψέματα. Μάλλον τον έφαγαν οι λύκοι. Αυτό θα έγινε.» είπαν κρεμώντας λυπημένα τα κεφάλια τους.
 

ΣΑΤΙΡΙΚΟ απο  tovatraxi.com
Σχόλια