Δείτε πως μπορεί ένα σεντ να σας κάνει πλούσιους απ΄ τη μια στιγμή στην άλλη!!!


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το να σταματήσει κανείς να μαζέψει ένα σεντ μπορεί να φαίνεται ότι δεν αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, μία τράπεζα προσπαθεί να αλλάξει τη νοοτροπία αυτή, τοποθετώντας 100 ψεύτικα νομίσματα του ενός σεντ σε όλη τη χώρα, τα οποία αξίζει έκαστο 1.000 δολ, μετέδωσε το fox5ny.com.

Η Ally Bank, ανέφερε σχετικά, πως ελπίζει να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να δουν πιο ένθερμα το ζήτημα της αποταμίευσης, μέσω της πρωτοβουλίας «Lucky Penny» που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα.
Τα τυχερά σεντς έχουν το ίδιο χρώμα με τα κανονικά, αλλά φέρουν το σήμα της τράπεζας με έδρα το Ντιτρόιτ αντί για την κεφαλή του Αβραάμ Λίνκολν. Η άλλη πλευρά αναφέρει την αξία των 100.000 σεντς.

Τα νομίσματα αυτά έχουν τοποθετηθεί στη Νέα Υόρκη, στο Λος Αντζελες, στο Σικάγο, στην Ουάσιγκτον, στο Μαϊάμι, στο Ντένβερ, στο Ντιτρόιτ, στο Σαν Ντιέγκο, στην Σάρλοτ, στην Βόρεια Καρολίνα και στο Ωστιν του Τέξας.

Ως «βοήθεια» η τράπεζα ανέφερε πως ένα από τα σεντς είναι στο Madison Square Park του Μανχάταν Manhattan.

Οποιος βρει ένα από αυτά τα νομίσματα, μπορεί διαδικτυακά να λάβει το κέρδος του σε αυτή τη διεύθυνση allyluckypenny.com μέχρι το τέλος του χρόνου.

lucky penny


ekirikas.com
Σχόλια