Ας λάμψει η επιτέλους η Δικαιοσύνη.


Σήμερα έγινε η αρχή της ανατροπής. Η δικαιοσύνη ανταποκρίθηκε στο ρόλο της. Ένα ρόλο που εδώ και χρόνια δυστυχώς το κράτος αγνοεί και προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποτιμήσει. 

Η Δικαιοσύνη αποτελεί την ύψιστη αξία κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος και είναι υποχρέωση της να παρεμβαίνει κάθε φορά που διακυβεύονται τα συνταγματικά δικαιώματα των ελλήνων πολιτών. Δεν μπορεί καμία πολιτεία και καμία ανόητη κυβέρνηση να υπονομεύσει την αξία της και τον ρόλο της. Ήρθε επιτέλους η στιγμή η Δικαιοσύνη να φανεί αντάξια των υποχρεώσεων της και να αποφανθεί με πλήρη αντικειμενικότητα, αμεροληψία, και αμεσότητα στα καθήκοντα της, χωρίς να φοβηθεί και να υποταχθεί στα σχέδια της εκάστοτε κυβέρνησης. 

Η αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης είναι να διασφαλίζει τα δικαιώματα και το κοινό όφελος των πολιτών. Όχι να συμφωνεί και να γίνεται συνένοχη στις αδικίες και στις εγκληματικές αποφάσεις των κυβερνήσεων. 

Είναι ο καιρός να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους!

Ας λάμψει η επιτέλους η Δικαιοσύνη. Ας κατανόηση η κυβέρνηση ότι ο ρόλος της είναι να αντιπροσωπεύει τον λαό και όχι να τον εξουσιάζει. Ας καταλάβουν οι αφελείς εκλεγμένοι ότι υπάρχουν για να υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών και όχι να αυθαιρετούν. Η αρχή μόλις έγινε… 


Ιωάννα Ο.
Σχόλια