Οργή για τον Καρρά, στην Ένωση Κεντρώων...

«Παγωτά» παραμένουν στην Ένωση Κεντρώων από την απόφαση του πρώην βουλευτή τους, Γιώργου Καρρά, να ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα και να κρατήσει την βουλευτική του έδρα.

Η...
έκπληξη και οργή των ανθρώπων της ΕΚ -του προέδρου της, Βασίλη Λεβέντη περιλαμβανομένου- σχετίζεται με τις διαβεβαιώσεις που είχαν έως τις 24 Νοεμβρίου από τον κ. Καρρά ότι, εάν τα «σπάσει» με το κόμμα, θα αποχωρήσει από την πολιτική και θα παραχωρήσει την έδρα του!

«Θα πάω σπίτι μου, κουράστηκα, δεν με ενδιαφέρει να μείνω στην πολιτική» φέρεται να είχε πει σε συνεργάτες του κ. Λεβέντη ο κ. Καρράς, όταν η κρίση στις σχέσεις τους είχε αρχίσει να προκαλεί σοβαρό ρήγμα και άνοιγε την πόρτα της εξόδου. Και ιδίως όταν έστελνε την επιστολή παραίτησής του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, προ εικοσαημέρου περίπου.

Ωστόσο, η ανακοίνωσή του την περασμένη Παρασκευή ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής «έπιασε στον ύπνο» τον κ. Λεβέντη, ο οποίος μάλιστα δεν έκρυψε το αίσθημα προδοσίας που ένιωσε από τη συμπεριφορά του κ. Καρρά και δάκρυσε χθες, μιλώντας σχετικά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας