Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει!

haarp-1-1000x500.jpg


Νέος ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία, κοντά στην Φουκουσίμα που χτυπήθηκε από το HAARP το 2011
Ξέρω, πολλοί θα πουν σεισμογενής η χώρα, φυσικό είναι. Τότε όμως που το σάιτ της  εν λόγω “ερευνητικής” εγκατάστασης (που αργότερα παραδέχτηκαν οι Αμερικάνοι ότι ελεγχόταν από την DARPA) ήταν ανοικτό, είχε δείξει φωτιά στο μαγνητόμετρο τους.
Σήμερα μοναδική πηγή είναι να παρακολουθούμε πόσο “κατσάρωσαν” τα νέφη στην περιοχή ενός μεγάλου σεισμού και συνήθως η… περμανάντ είναι βεβαία! Αυτό δε το εστιακό βάθος, το κολλημένο γύρω στα 10χλμ μας ξεπερνά!
Japan.2016326.terra_.1km-431x500.jpg
Αυτό το βιολί πρέπει να σταματήσει. Εκεί έξω κυκλοφορεί ένας τρελός με πριόνι και μάλιστα υψηλής τεχνολογίας, που δεν αφήνει ίχνη, και ναι μεν ποτέ δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ο σεισμός είναι τεχνητός, αλλά ούτε όμως και το αντίθετο. Το ότι μια περιοχή είναι σεισμογενής, δεν σημαίνει ότι και ο κάθε της σεισμός ήταν γραπτό της να συμβεί. Η γριά πάει από πέσιμο, αλλά αν την σκουντήξεις δυνατά, μάλιστα… πολύ δυνατά, είναι γελοίο να πεις μετά γριά ήταν γι’ αυτό κι έπεσε!

Japan.2016326.aqua_.1km-431x500.jpg
Πρέπει να βρεθεί ηγέτης να τους σταματήσει! Ηγέτης που να μην θέλει τη χώρα του σε διαρκή ομηρία και απειλή και να μιλήσει ξεκάθαρα και δημόσια! Πολλοί έχουν πει αρκετά, αλλά αυτό που πρέπει να ειπωθεί μια και καλή είναι ΦΤΑΝΕΙ- ΣΤΟΠ!
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, δεν χρειάζονται λεζάντες…


nea.allnewz.gr
Σχόλια