Πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ στα 53 του…αλλα μην το αφήσεις να περάσει χωρίς να δεις και πιο βαθιά ..!


Σου δίνω την είδηση όπως την μεταδίδουν αυτή την στιγμη αλλά από κατω θέλω να σκεφθείς λίγα ακόμα που θα σου πω …

Ο Τζορτζ Μάικλ, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Wham που κατόπιν έκανε επιτυχημένη σόλο καριέρα, απεβίωσε στο σπίτι του στο Λονδίνο σε ηλικία 53 ετών, μεταδίδει το βρετανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Ο Μάικλ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, πέθανε «ειρηνικά στο σπίτι του», σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του καλλιτέχνη, τον οποίο επικαλείται το BBC.
Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος.

Ο Μάικλ κατέγραψε πωλήσεις 100 εκατομμυρίων δίσκων τις τέσσερις δεκαετίες που διήρκεσε η καριέρα του.

Νωρίτερα, αυτό το μήνα, είχε ανακοινώσει ότι εργάζεται με τον παραγωγό και συνθέτη Naughty Boy πάνω σε ένα νέο άλμπουμ.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος Τζόρτζ απεβίωσε ειρηνικά στο σπίτι τις ημέρες των Χριστουγέννων».

Το 2011, ο Μάικλ είχε ακυρώσει εμφανίσεις του λόγω πνευμονίας.

altsantiri

Εδω βεβαια πρέπει να θυμηθείς κάτι ..οτι ο Γιώργος (καπετάν Γιώργης ) ..κρατά το λίγο αυτό …έκανε επιτυχία με το τραγούδι …Last christmas ….Όπου και ο θάνατος του ήρθε μέρα χριστουγεννων !

Να θυμηθούμε την βασίλισσα ελισαβετ να λέει την ίδια ατάκα για αυτά τα Χριστούγεννα …Οτι θα είναι η τελευταία …. !



Και να ξαναδούμε το αλληγορικό (Ακουσε με καπεταν Γιωργη) .. που συγχέει … το αεροπλάνο , με την γραμμή από την Κύπρο ..όπως πέταξε το αεροπλάνο το ρώσικο…. να θυμηθούμε ότι ο Γιωργής είναι Μισός Κύπριος !….

…Και εδώ να αφήσουμε ελεύθερη την φαντασία ..για το πως εκδηλώθηκαν δυο γεγονότα πεδίου … μέσα από ένα αλληγορικό κείμενο… έτσι ώστε και τα δυο να συμβούν!

Γνωρίζω ότι μπερδεύεσαι….και εγώ είχα έντονες σκέψεις πως πέρασε ενώ είχε στοχευθει….τώρα κατάλαβα ..ότι ήταν καθρέφτης στον καθρέφτη,,,κοινός παγίδα ..!

Σκέψου ότι θα ήταν αδυνατο ένα άρθρο πριν το γεγονός να συνδυάζει ..ονόματα , περιοχές , γεγονότα (πτώση αεροσκάφους) .. τόπο καταγωγής αλλά και σημείο αναφοράς στο ατύχημα !!!…Και τώρα τον καπετάν Γιώργη ..να χαιρετάει στα τελευταία του Χριστούγεννα !…

Έψαχνα από το πρωί μετά το τουπολεφ τα ονόματα ..έμαθα οτι ο πιλότος δεν λεγόταν Γιώργης… γνώριζα ότι το αλληγορικο θα σπάσει στα δυο …για να ολοκληρώσει το πεδίο….αλλά με τόση μεγάλη στόχευση ….δεν το περίμενα….δεν περίμενα …τον διπλό καθρέφτη… !

Όποιος μπορεί ας ακολουθήσει το αλληγορικό… χωρίς να έχει εμπόδια στην σκέψη του … να αφεθεί στις πιθανότητες … ωρες μετά από αλληγορικά κείμενα ,.το πεδίο να προσπαθεί να ομοιάζει…αλλά να μην σταματά …γιατί επιλέγει δυο στόχους …Αεροπλάνο και Γιώργη…!

Έχω τόσα πολλά να πω … αλλά θα κρατηθούν παντα μέσα μου … σαν φύλαξη ενός τεράστιου μυστικού… Λυπάμαι πολύ …που είμαστε μπλεγμένοι σε έναν τέτοιο κόσμο …. είναι μια αδυσώπητη παγίδα ..όπου λίγοι ελέγχουν την απόλυτη ροή της !

Γεια χαρά Καπετάν Γιώργη μακάρι να είχα προχωρήσει πιο πολύ ώστε να μην μπερδευα της έννοιες από το πεδίο… ήμουν τόσο κοντά να το αλλάξω!



Stranger…


katohika.gr 
Σχόλια