Πόσο πωλείται η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν;...

Πόσο πωλείται η θωρακισμένη Mercedes του Πούτιν; (pics)
Δείτε φωτογραφίες...
Με μια αγγελία στο δημοφιλές γερμανικό site αγγελιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων mobile.de, ο Ρώσος Σεργκέι Ουρόφ πουλάει ένα από τα πρώην προεδρικά αυτοκίνητα του Πούτιν, στην εξωφρενική τιμή...
του 1.300.000€.

Πρόκειται για μια επιμηκυμένη έκδοση της Mercedes S600 του 1995 με την ονομασία Pullman, που έχει δεχτεί τις περιποιήσεις του τμήματος GUARD της γερμανικής εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι φέρει την ανώτατη θωράκιση Β6/Β7, γεγονός που απογειώνει το βάρος του τεράστιου αυτοκινήτου των περίπου 6 μέτρων μήκους στα 4.800 κιλά.

Με αυτό το δεδομένο, ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα πρέπει να περιμένει εντυπωσιακές επιδόσεις από τον εξάλιτρο V12 κινητήρα των 394 ίππων. Αντίθετα, το εσωτερικό είναι κορυφαίας πολυτέλειας και άνεσης, με τέσσερις αντικριστές «πολυθρόνες» στο πίσω μέρος και όλα τα συστήματα επικοινωνίας και άνεσης –της εποχής του ’90 ωστόσο.

Παρά τη μεγάλη της ηλικία, η πρώην του Πούτιν έχει καλύψει μόλις 25.000 χιλιόμετρα και έτσι ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να καλύψει μαζί της πολλά ακόμα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Αν φυσικά μπορούμε να θεωρήσουμε ότι οποιοσδήποτε αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο σε αυτή την εξωφρενική τιμή, θα το κάνει μόνο και μόνο για αυτό που είναι και όχι για να έχει να λέει ότι κάποτε, στο ίδιο κάθισμα, καθόταν ο πιο διάσημος Ρώσος πολιτικός μετά τους Λένιν και Στάλιν. 

gazzetta.gr

Σχόλια